X
X

Arka Sokaklar'a büyük ilgi

03.04.2014 Perşembe 09:46 (Güncellendi: 06.06.2020 - 00:55)

Arka Sokaklar ekibi, Mardin'de sevgi gösterileriyle ağırlandı.

Kanal D’nin fenomen dizisi “Arka Sokaklar”ın bu hafta (5 Nisan Cumartesi) ekrana gelecek bölümünün çekimleri Mardin’de yapıldı.

 
Eski Mardin Çarşı, Mardin Havalimanı, Mardin Emniyeti, Mardin Arslanlı Mağaraları, Bülbüllü Süryani Köyü başta olmak üzere birçok mekanda yapılan çekimlerde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Uğur Pektaş, Gülcan Arslan, Alp Korkmaz, Nail Kırmızıgül, Gizem Soysaldı, Kayra Şenocak ve Emre Melemez rol aldı.Bu bölümde;ekibin baş düşmanları Cevher (Nail Kırmızıgül), Asfa (Kayra Şenocak) ve Korkut (Emre Melemez) silahları ile birlikte Mardin'e kaçıyor. Rıza Baba ve ekip de peşlerinden Mardin'e geliyor.
 
Mardin halkından Ekip’e yoğun ilgi
Mardin halkı ve esnafı, çekimlerde ekibe yardımcı olabilmek için tüm imkanlarını seferber etti. Halkın diziye ilgilisi de oldukça büyük. Öyle ki, dizideki tüm oyuncuları hem kendi adları hem de karakter adlarıyla birlikte tanıyorlar. Dizinin tekrar bölümleri dahil, tüm bölümlerini kaçırmadan izlediklerini ifade eden izleyiciler arasında, ekibin gerçekten polis olmasını arzu edenler de var.  Mardin’i ve halkını ayrı bir yerde tutan dizinin ekibi, gösterilen ilgi ve misafirperverlik için Mardin Valisi Alaattin Aydın'a teşekkürlerini iletmeyi bir borç bildiklerinin altını da çizdiler.

ARKA SOKAKLAR VİDEOLARI