X
X

Ödülünü rakibiyle paylaştı!

01.11.2013 Cuma 15:20 (Güncellendi: 07.09.2016 - 12:39)

Bana Her Şey Yakışır'da bir ilk!

Kanal D’nin, dört sezondur büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı Bana Her Şey Yakışır’da bugün (01 Kasım Cuma) gözyaşları sel oldu.

Her gün bir yarışmacının alışverişe çıktığı ve haftanın en şık ismi olmak için kıyasıya bir rekabetin yaşandığı programda, daha önce hiçbir yarışma programında olmayan oldu ve birinci olan yarışmacı ödülünü rakibiyle paylaştı. Türkiye’de ve belki de dünyada ilk kez olan bu jestin kahramanı haftanın birincisi olan Bahar Biber isimli yarışmacıydı.

Haftanın final günü olan Cuma günü en fazla puanı alarak en şık kadın ünvanını kazanan Bahar Biber, öğrenimini devam ettirmek için hem çalışan hem de okuyan rakibi Aynur Gergin’in bu özverisinden ve çabasından çok etkilendiğini söyledi. Bahar Biber, yarışmadan kazandığı 10 bin lirayı rakibiyle paylaşacağını açıkladı.

Rakibinin bu büyük jestiyle duygulanan Aynur Gergin gözyaşları içinde Bahar Biber’e sarıldı. İki genç kızın bu duygusal anları diğer yarışmacıları da gözyaşlarına boğdu ve bu büyük jest alkışlarla karşılandı. Aynur Gergin rakibinin kendisiyle paylaştığı ödülün tek bir kuruşuna dahi dokunmayacağını ve tamamını “Öğrenimi için harcayacağını” açıkladı.