X
X

Asıl patron kim?

07.01.2014 Salı 15:41 (Güncellendi: 08.11.2016 - 16:15)

Kayıp'ta sırlar açığa çıkıyor ama asıl patronun kimliği hala belli değil.

Kanal D'nin sevilen dizisi Kayıp'ın 15. bölümünde flashbacklerle geçmiş gözler önüne serilirken, şaşırtıcı anlar da yaşandı. Özlem ve Faik'in planıyla, Kerem'in kaçırılma detaylarının yanısıra bu işte başka birinin de olduğu ve asıl patronun o olduğu izleyenleri şaşırttı.

 
Falko: "Daha yeni başlıyoruz"
 
Özlem, Falko’dan kendisini bırakmasını istiyor. Falko’nun ona cevabı ise “Senin de bilmediğin şeyler var Özlem, daha yeni başlıyoruz.” oluyor.
 
Yoğun bakımda olan Mehmet, üç gündür uyutulmaktadır. Ancak Metin’in durumu Mehmet’ten daha ciddidir. Hastaneye getirildiğinden beri Metin komadadır.
 
Kerem hâlâ eve döndüğüne inanamamaktadır ve geceleri hala kâbus görmektedir. Kerem’in bu durumuna üzülen Leyla, psikolojik destek almaya karar verir. Kerem döndüğünden sonra Murat, ilk kez yeğenini ziyarete gelir.
 
Bekir ve Hasan tutuklanmıştır. 22 yıl hapis cezası istemi ile tutuklu yargılanacaklardır. Polis her yerde Falko’yu aramaktadır. Falko’nun zorla alıkoyduğu Özlem’i bırakmaya niyeti yoktur. Kendine gelen Mehmet, Özlem’in peşine düşer. Geçmişe yönelik konuşmalar yapan Falko, söyledikleri ile Özlem’i iyice korkutur. Özlem, Falko’dan onu bırakmasını ister. Falko’nun onun bu istediğine cevabı ise şaşırtıcıdır: “Senin de bilmediğin şeyler var Özlem, daha yeni başlıyoruz.”
 
İşte, Kayıp 15. bölümden öne çıkan sahneler!
 
Özlem'le Falko'nun Kerem'i kaçırma planı işte böyle başlıyor...
 

 
Falko'nun ömründen 3 yıl, işte böyle gitti.
 

 
Falko, Metin'den işte böyle darbe yiyor.