Kerebiç tarifi (Antakya) / Mutfağım / Program / Haberler / Kanal D / İzle

HABERLER

selector
TÜM DİZİLER
  • Güllerin Savaşı
  • Kurtlar Vadisi Pusu
  • Anasının Oğlu
  • Ulan İstanbul
  • Ankara'nın Dikmen'i
  • Arka Sokaklar
  • Galip Derviş
  • Güneşi Beklerken
  • Küçük Ağa
TÜM PROGRAMLAR
  • Alabora
  • Sahurdan Kalplere
  • Çarkıfelek
  • Şansa Davet
  • 112 Acil
  • Canlı Canlı
  • Canlı Para
  • Takip
  • Arkadaşım Hoşgeldin
  • Pazar Gezmesi
  • Beyaz Show
  • Doktorum
  • Evim Şahane
  • Ben Bilmem Eşim Bilir
  • Mutfağım
  • Ana Haber Bülteni
  • Günaydın
  • Abbas Güçlü ile Genç Bakış
  • Magazin D
TÜM HABERLER
  • "Oyuncu Video" Yayında
    oyuncu.com, ‘oyuncu video’ portalını, kullanıcılarına sundu.
  • Ulan İstanbul tüm bölümler
  • Acı Biber oyunu iPhone'da
  • Güllerin Savaşı tüm bölümler
  • Trendy Kent ile kendi şehrini kur
GÜNÜN EN ÇOK İZLENEN VİDEOLARI
TÜM VİDEOLAR
  • Çarkıfelek
    32. Bölüm
    (1.165 kez izlendi!)
  • Ulan İstanbul
    7.Bölüm Fragmanı - 2
    (47.599 kez izlendi!)
  • Ulan İstanbul
    7.Bölüm Fragmanı
    (28.523 kez izlendi!)
  • Ulan İstanbul
    6.Bölüm
    (85.694 kez izlendi!)
  • Alabora
    6.Bölüm
    (219.348 kez izlendi!)
  • Magazin D
    26.07.2014 / Magazin D
    (3.409 kez izlendi!)
  • Sahurdan Kalplere
    29. Bölüm
    (2.013 kez izlendi!)
  • Ana Haber Bülteni
    25.07.2014 / Kanal D Ana Haber Bülteni
    (4.084 kez izlendi!)
  • 112 Acil
    2. Bölüm Fragmanı
    (26.168 kez izlendi!)
  • Alabora
    7-8. Bölüm Fragmanı
    (64.181 kez izlendi!)
Canlı Canlı
ANASININ OĞLU
  • site haritası
Sezon
Arası
  • YEMEK TARİFLERİ
  • VİDEOLAR
  • FOTOĞRAFLAR
  • HABERLER
  • ÖZETLER
HABERLER
TANITIMLAR
Kerebiç tarifi (Antakya)
Kerebiç tarifi (Antakya)
  • A
  • A
Antakya'nın yöresel tatlarından Kerebiç tarifi, Mutfağım programında...
Malzemeler:
2 su bardağı zeytinyağı
2 yemek kaşığı pudra şekeri
1 yemek kaşığı tarçın
1 paket kabartma tozu
1 bardak su
1 kase ceviz içi
1 kase kaymak
Aldığı kadar un
 
Yapılışı:
Un, zeytinyağı, su, pudra şekeri ve  kabartma tozuyla hamur yoğrulur. Hamurdan yumurta büyüklüğünde bezeler koparılır ve ortası parmakla oyularak hazırlanan ceviz içi ve tarçınla  kapatılır. Üzeri ince desenlerle süslenerek fırın tepsisine koyulur. Pişen kerebiç çevresinde kaymakla servis edilir.
 
  • Alabora
    Cuma
    21:30
  • 112 Acil
    Perşembe
    23:15
  • Ulan İstanbul
    Pazartesi
    21:30
  • Canlı Canlı
    6 Ağustos
    21:45
  • Kurtlar Vadisi
    Eylül'de
  • Anasının Oğlu
    8 Ağustos
    20:00
  • Güllerin Savaşı
    Salı
    21:00
  • Çarkıfelek
    Yarın
    20:00
Yükleniyor!