Kerebiç tarifi (Antakya) / Mutfağım / Program / Haberler / Kanal D / İzle

HABERLER

selector
TÜM DİZİLER
  • Benim Adım Gültepe
  • Bana Artık Hicran De
  • Alın Yazım
  • Kurtlar Vadisi Pusu
  • Ulan İstanbul
  • Güllerin Savaşı
  • Anasının Oğlu
  • Ankara'nın Dikmen'i
  • Arka Sokaklar
TÜM PROGRAMLAR
  • Yeni Sezon
  • Cümbür Cemaat
  • Özledim Seni
  • Şansa Davet
  • Çarkıfelek
  • 112 Acil
  • Arkadaşım Hoşgeldin
  • Beyaz Show
  • Canlı Para
  • Takip
  • Pazar Gezmesi
  • Ana Haber Bülteni
  • Abbas Güçlü ile Genç Bakış
  • Ben Bilmem Eşim Bilir
  • Baba Haber Bülteni
  • Evim Şahane
  • Günaydın
  • Mutfağım
TÜM HABERLER
  • "Oyuncu Video" Yayında
    oyuncu.com, ‘oyuncu video’ portalını, kullanıcılarına sundu.
  • Ulan İstanbul tüm bölümler
  • Acı Biber oyunu iPhone'da
  • Güllerin Savaşı tüm bölümler
  • Trendy Kent ile kendi şehrini kur
GÜNÜN EN ÇOK İZLENEN VİDEOLARI
TÜM VİDEOLAR
  • Anasının Oğlu
    4.Bölüm
    (2.832 kez izlendi!)
  • Kurtlar Vadisi Pusu
    Eylülde-3
    (12.203 kez izlendi!)
  • Benim Adım Gültepe
    1.Bölüm Fragmanı - 2
    (42.403 kez izlendi!)
  • Ulan İstanbul
    11.Bölüm Fragmanı-2
    (134.715 kez izlendi!)
  • Ana Haber Bülteni
    28.08.2014 / Kanal D Ana Haber Bülteni
    (3.762 kez izlendi!)
  • Kurtlar Vadisi Pusu
    Eylülde-2
    (29.648 kez izlendi!)
  • Güllerin Savaşı
    8.Bölüm Fragmanı
    (179.907 kez izlendi!)
  • Yeni Sezon
    Bünyamin şov!
    (5.572 kez izlendi!)
  • Yeni Sezon
    Son hazırlıklar
    (5.655 kez izlendi!)
  • Yeni Sezon
    Eğleniriz ezelden
    (4.097 kez izlendi!)
BENİM ADIM GÜLTEPE
ŞANSA DAVET
  • site haritası
Sezon
Arası
  • YEMEK TARİFLERİ
  • VİDEOLAR
  • FOTOĞRAFLAR
  • HABERLER
  • ÖZETLER
HABERLER
TANITIMLAR
Kerebiç tarifi (Antakya)
Kerebiç tarifi (Antakya)
  • A
  • A
Antakya'nın yöresel tatlarından Kerebiç tarifi, Mutfağım programında...
Malzemeler:
2 su bardağı zeytinyağı
2 yemek kaşığı pudra şekeri
1 yemek kaşığı tarçın
1 paket kabartma tozu
1 bardak su
1 kase ceviz içi
1 kase kaymak
Aldığı kadar un
 
Yapılışı:
Un, zeytinyağı, su, pudra şekeri ve  kabartma tozuyla hamur yoğrulur. Hamurdan yumurta büyüklüğünde bezeler koparılır ve ortası parmakla oyularak hazırlanan ceviz içi ve tarçınla  kapatılır. Üzeri ince desenlerle süslenerek fırın tepsisine koyulur. Pişen kerebiç çevresinde kaymakla servis edilir.
 
  • Yeni Sezon
  • Benim Adım Gültepe
    Çarşamba
    20:00
  • Bana Artık Hicran De
    Eylül'de
  • Alın Yazım
    Pazartesi
    10:00
  • Kurtlar Vadisi Pusu
    Eylül'de
  • Ulan İstanbul
    Pazartesi
    20:00
  • Güllerin Savaşı
    Salı
    20:00
  • Anasının Oğlu
    Cuma
    23:00
  • Şansa Davet
    Salı
    23:15
  • Cümbür Cemaat
    Eylül'de
  • Özledim Seni
    Eylül'de
  • Arka Sokaklar
    Eylül'de
Yükleniyor!