Kerebiç tarifi (Antakya) / Mutfağım / Program / Haberler / Kanal D / İzle

HABERLER

selector
TÜM DİZİLER
  • Güllerin Savaşı
  • Kurtlar Vadisi Pusu
  • Anasının Oğlu
  • Ulan İstanbul
  • Ankara'nın Dikmen'i
  • Arka Sokaklar
  • Galip Derviş
  • Güneşi Beklerken
  • Küçük Ağa
TÜM PROGRAMLAR
  • Alabora
  • Sahurdan Kalplere
  • Çarkıfelek
  • Şansa Davet
  • 112 Acil
  • Canlı Canlı
  • Canlı Para
  • Takip
  • Arkadaşım Hoşgeldin
  • Pazar Gezmesi
  • Beyaz Show
  • Doktorum
  • Evim Şahane
  • Ben Bilmem Eşim Bilir
  • Mutfağım
  • Ana Haber Bülteni
  • Günaydın
  • Abbas Güçlü ile Genç Bakış
  • Magazin D
TÜM HABERLER
  • "Oyuncu Video" Yayında
    oyuncu.com, ‘oyuncu video’ portalını, kullanıcılarına sundu.
  • Ulan İstanbul tüm bölümler
  • Acı Biber oyunu iPhone'da
  • Güllerin Savaşı tüm bölümler
  • Trendy Kent ile kendi şehrini kur
GÜNÜN EN ÇOK İZLENEN VİDEOLARI
TÜM VİDEOLAR
  • Magazin D
    26.07.2014 / Magazin D
    (345 kez izlendi!)
  • Sahurdan Kalplere
    29. Bölüm
    (173 kez izlendi!)
  • Ana Haber Bülteni
    25.07.2014 / Kanal D Ana Haber Bülteni
    (515 kez izlendi!)
  • 112 Acil
    2. Bölüm Fragmanı
    (2.724 kez izlendi!)
  • Alabora
    5.Bölüm
    (54.682 kez izlendi!)
  • Alabora
    6.Bölüm Fragmanı
    (28.719 kez izlendi!)
  • Çarkıfelek
    Büyük finalde neler oluyor?
    (864 kez izlendi!)
  • Çarkıfelek
    Kim önce doğru tahmin edecek?
    (212 kez izlendi!)
  • Çarkıfelek
    Çakralarımızı açıyoruz...
    (150 kez izlendi!)
  • Çarkıfelek
    Çarkıfelek te bir ilk!
    (373 kez izlendi!)
Canlı Canlı
ANASININ OĞLU
  • site haritası
Sezon
Arası
  • YEMEK TARİFLERİ
  • VİDEOLAR
  • FOTOĞRAFLAR
  • HABERLER
  • ÖZETLER
HABERLER
TANITIMLAR
Kerebiç tarifi (Antakya)
Kerebiç tarifi (Antakya)
  • A
  • A
Antakya'nın yöresel tatlarından Kerebiç tarifi, Mutfağım programında...
Malzemeler:
2 su bardağı zeytinyağı
2 yemek kaşığı pudra şekeri
1 yemek kaşığı tarçın
1 paket kabartma tozu
1 bardak su
1 kase ceviz içi
1 kase kaymak
Aldığı kadar un
 
Yapılışı:
Un, zeytinyağı, su, pudra şekeri ve  kabartma tozuyla hamur yoğrulur. Hamurdan yumurta büyüklüğünde bezeler koparılır ve ortası parmakla oyularak hazırlanan ceviz içi ve tarçınla  kapatılır. Üzeri ince desenlerle süslenerek fırın tepsisine koyulur. Pişen kerebiç çevresinde kaymakla servis edilir.
 
  • Alabora
    Cumartesi
    20:00
  • 112 Acil
    Perşembe
    23:15
  • Ulan İstanbul
    Pazartesi
    21:30
  • Canlı Canlı
    6 Ağustos
    21:45
  • Kurtlar Vadisi
    Eylül'de
  • Anasının Oğlu
    8 Ağustos
    20:00
  • Güllerin Savaşı
    Salı
    21:00
  • Çarkıfelek
    Pazartesi
    20:00
  • Güneşi Beklerken
    Pazar
    20:00
Yükleniyor!