X
X

Kahkaha garantili Şebeke!

31.05.2012 Perşembe 12:00 (Güncellendi: 07.09.2016 - 12:39)

Kanal D’de yakında kahkaha dolu, yepyeni bir program başlıyor!

Yeni tanıştığı partnerinin ona olan ilgisi, anormal ailesiyle karşılaşınca da devam edecek mi?
Yeni tanışan bir çift...
Önceden kurulu bir şebeke...
Ve kahkahalarla dolu bir oyun...

Kanal D’de yakında "Şebeke" adlı, eğlence ve kahkahanın ardı arkasının kesilmediği yepyeni bir komedi-reality programı başlıyor.
 

 
"Şebeke"de neler olacak?
Bir kadın ya da erkek, yeni partnerini ailesi ile ilk defa tanıştırmaya götürüyor. Kendisine tuzak kurulduğundan habersiz olan taraf, ilk karşılaşmayı mümkün olduğunca rahatsız hale getirecek olan ailenin bulunduğu ve içinde 32 gizli kameranın kayıt yaptığı eve giriyor. Böylece hayatının en eziyetli birkaç saatini yaşayacağı oyun da başlıyor. Çünkü aileyle yeni tanışacak olan partnerin bilmediği ufak (!) bir detay var. Tanışılacak aile üyelerinin hepsi aslında profesyonel birer oyuncu.

2 saat dayanan, 10 bin TL ödül kazanıyor!
Çift, eve girdiği andan itibaren zaman işlemeye başlıyor. Oyundan habersiz olan taraf, bu anormal aileye tahammül edip, işkenceden (!) kurtulabilirse, 10 bin TL ödül kazanıyor. Yok eğer, evden uzaklaşır, gider ya da kaçmaya çalışırsa, ödülü kaybediyor. Partnerin, final ile yüzleştiği anda ise gerginlik de doruk noktasına ulaşıyor.

Partner, kalacak ve ödülü kazanacak mı? Yoksa bu baskı, oyunun ve ilişkinin sonunu göremeden kaçmasına mı neden olacak? soruları ise program boyunca ve her an tansiyon yükselerek yanıt arıyor. Ekranların yeni fenomen programı olmaya aday, eğlence ve kahkaha garantili "Şebeke.jpg", çok yakında Kanal D’de başlıyor!