X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

2.Bölüm

Tilbe’nin piyano dersinden kazandığı parayı duyan Dikmen, kendisi de bağlama dersi vermek için harekete geçer. Zirek’le birlikte bastırdığı el ilanlarını her yere yapıştırır. Zirek’in daha önce Dikmen’e verdiği para, karısı Zeliş’in biriktirdiği paradır. Zeliş, bu paranın yerinde olmadığını görünce Zirek’i evden kovar. Gidecek yeri olmayan Zirek, Dikmen’in evine gelince Tilbe çıldırır.

Beste yeni aldığı müzik sistemini eve kurması için Dikmen’den ricada bulunur. Bu yardım isteğini ve Beste’nin annesiyle konuşmalarını yanlış yorumlayan Dikmen, akşam olduğunda hazır ve heyecanlı şekilde Beste’nin kapısındadır.

BÖLÜMLER