X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error:503 Backend fetch failed

Error 503 Backend fetch failed

Backend fetch failed

Guru Meditation:

XID: 761042936


Varnish cache server

Arka Sokaklar 310.Bölüm

Mesut kimseye haber vermeden Cevher’in yanına yüzleşmeye gidiyor. Ve artık Mesut’u tutabilmek imkansız hale geliyor.

Tunç apar topar hastaneye kaldırılır. Reşat Hoca çağırılır ve ameliyat başlar. Muhsin hastanedeki haberleri Cevher’e bildirir. Tunç’un kurtulup kurtulmayacağı Cevher’in umurunda bile değildir. Bu sırada etraftaki tüm kamera kayıtları toplatılır. Ekip, yaptıkları araştırmalarda kimseye ulaşamaz. Cevher’in yeni adamının Muhsin olduğu ve Organize Şube’de komiser olduğu öğrenilir. Arif Müdür, Organize Şube’den Cemal Müdür ile görüşmeye gidip, şahıs hakkında bilgi almaya çalışır.

Cevher bir rüya görür. Rüyasında karşısında Zilha vardır. Tunç’a yaptığının hata olduğunu söyleyince Cevher’in ilk kez vicdanında bir sızlama olur. Ama etkisi çabuk geçer.

Muhsin ortalardan yok olunca yanında çalışan polis memuru Giray, ekip tarafından sorguya alınır. Bahar da hastanededir. Mesut’un yanında sessizce destek olmaya çalışmaktadır. Cevher ise bir yandan işlerine devam etmektedir. Muhsin paraya doymaz, bu yüzden de araları açılır. Muhsin, Mesut’a telefon açıp, Cevher’in yerini söyleyeceğini ama yalnız görüşmeleri gerektiğini söyler. Mesut kimseye haber vermeden hastaneden çıkar. Cevher’in yanına yüzleşmeye gider. Mesut’u artık tutabilmek imkansızdır.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Kadir'in dövüştüğü adamın lakabı Kaburgaydı

FRAGMANLAR