X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 335. Bölüm

Ekip, müvekkilleri olan maden işçilerinin tazminatlarını da alıp, ortadan kaybolan avukat Ceyhun’un peşine düşüyor.

Mehmet, Soma faciasında madende kalmış tek kolunu kaybetmiş işçilerdendir. Eşi Esma ve 2 çocuğuyla İstanbul’a gelip, baldızının evine sığınmışlardır. Avukat Ceyhun, Mehmet ve vekaletlerini aldığı bir çok işçinin hakkını savunmakta, maden şirketinden tazminatlarını almak için uğraşmaktadır.

Esma’lar kardeşinin evinde sığıntı gibilerdir. Çünkü kardeşinin eşi sürekli laf sokmakta, onları evinde istememektedir. Tam iş çözüldü, dava sonlandı, avukat tazminatları alıp teslim edecek derken, Ceyhun bankadan tazminatları alıp kayıplara karışır. Mehmet yıkılır. Artık yapacağı tek şey beklide intihar etmektir. Köprüye çıkar, kendini atacakken eşi Esma ve ekip olay yerine yetişirler. Mehmet’i kurtarıp ifadelerini alınır. Ekip, avukat Ceyhun’un peşine düşer.

Leyla, Emel’e geçmiş olsun demek için evlerine gider. Kapıdan içeriye girmeye çekinmektedir. Ellerinde çiçeklerle kapıda kalır. Murat ,“hadi girsene içeri” dese de, kız çekinir. Sonunda Emel ile karşı karşıyadır. Emel, Leyla’ya karşı artık daha yumuşaktır. Rıza, ekibe moral olsun diye evin bahçesinde mangal partisi vermeye karar verir. Tüm aileler, çoluk çocuk orada olacaktır. Murat’ın Emel’in onayıyla herkese çok büyük bir sürprizi vardır.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Pamir Pekin, Mehmet karakterini oynamaktadır

FRAGMANLAR