X
X

Arka Sokaklar'a muhteşem gece

19.04.2011 Salı 10:55 (Güncellendi: 06.06.2020 - 00:55)

”Arka Sokaklar” ekibi, 200. bölümlerini kutladılar...

Kanal D, beş sezondur milyonları ekran başına kilitleyen, yakaladığı büyük başarısıyla adını televizyon tarihine altın harflerle yazdıran fenomen dizisi  “Arka Sokaklar”ın 200. bölümü şerefine bir davet düzenledi.
Önceki akşam, İstanbul’un en ünlü eğlence mekanlarından Al Jamal’da düzenlenen ve Doğan TV Holding CEO’su İrfan Şahin Kanal D Genel Yayın Yönetmeni Pelin Diştaş Yaşaroğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen “Arka Sokaklar 200. Bölüm” davetine, dizinin yapımcısı, sinema ve televizyon dünyasının duayeni Türker İnanoğlu ile birlikte, başta dizinin başrol oyuncuları; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Çağla Kubat, Uğur Pektaş, Berk Oktay, Zeynep Beşerler ve Alp Korkmaz olmak üzere rol alan tüm oyuncular, yapım ve teknik ekip ile Kanal D yöneticileri katıldılar.



Oyuncuların ve teknik ekibin gönüllerince eğlenerek stres attığı gecede, Türker İnanoğlu tarafından 200. bölüm pastası da kesildi. Bu sırada İrfan Şahin ve Türker İnanoğlu küçük birer konuşma da yaptılar. İrfan Şahin konuşmasında, beş yıldır büyük başarılara imza atan “Arka Sokaklar” ekibine teşekkürlerini iletti. Sözü daha sonra dizinin yapımcısı Türker İnanoğlu aldı. İnanoğlu da beş sezondur birlikte büyük başarılara imza attıkları dizi ekibindeki arkadaşlarına ve Kanal D yönetimine teşekkürlerini iletti. Ardından da eğlence kaldığı yerden ve gece  sonlanana dek devam etti.

ARKA SOKAKLAR VİDEOLARI