X
X

Dördüncü kez 'Evet' diyecek!

18.05.2011 Çarşamba 15:44 (Güncellendi: 06.06.2020 - 00:55)

İnanoğlu Berra Terzioğlu'yla evlenmeye hazırlanıyor...

Evliliğe bakışını hiç değiştirmeyen İlker İnanoğlu bekar evinde son günlerini yaşıyor. İnanoğlu Berra Terzioğlu'yla evlenmeye hazırlanıyor.
Yeni bir şov programı için hazırlıklara devam eden İlker İnanoğlu son günlerde tatlı bir heyecan yaşıyor. İnanoğlu tasarımcı sevgilisi Berra Terzioğlu ile nikâh masasına oturmaya hazırlanıyor. Bugüne kadar başından bir üç evlilik geçen ve ikinci evliliğinden bir oğlu olan İnanoğlu, dördünce kez Berra Terzioğlu'na 'evet' diyecek. Sevgilisine romantik bir evlenme teklifi eden ve karşılığında olumlu yanıt alan İnanoğlu, akabinde de düğün hazırlıklarına başladı.
İLKER İNANOĞLU FANI OLUN!

EVİNİ DEĞİŞTİRMEYECEK

İki yıl önce Boğaz manzaralı siteden ev alan ve kendi tarzına göre dekore ettiren İnanoğlu, evlenmeyi planladığı Berra Terzioğlu ile yaşamlarını bu evde sürdürecek. Sevgilisini ailesiyle de tanıştıran İnanoğlu, bir yandan evlilik hazırlıkları yaparken diğer bir yandan da yeni şov programı üzerine çalışmalar yapıyor. Gamze Karaman ile birlikte özel bir kanalda talk şov tarzında program yapacak olan İnanoğlu'nun kıyafetlerinde ise sevgilisinin imzası olacak.
Akşam

ARKA SOKAKLAR VİDEOLARI