X
X

Bana Her Şey Yakışır, Almanya'yı salladı

29.05.2013 Çarşamba 10:14 (Güncellendi: 07.09.2016 - 12:39)

Türkiye de olduğu gibi yurt dışında da izlenme rekorları kırıyor

“Bana Her Şey Yakışır” Almanya’da ratingleri altüst ederek en fazla izlenen gündüz kuşağı programı oldu.
 
Türkiye de Kanal D ekranlarında yayınlanan ve önümüzdeki hafta 500. bölümü ekrana gelecek olan Bana Her Şey Yakışır’ın formatı, tıpkı Türkiye de olduğu gibi yurt dışında da izlenme rekorları kırıyor.
 
Hollanda, Rusya, Ukrayna, Bulgaristan, Macaristan gibi ülkelerde de yayınlanan format, Almanya’nın Vox kanalında 2 yıldır yayında. Yayın hayatına yüzde 4 izlenme ile başlayan kanal 280 bölümdür Almanya’nın tüm şehirlerinde çekim yaptı ve son hafta yüzde16 izlenme oranı ile Almanya genelinde birinciliğe oturdu.Almanya’da Shopping Queen (alışveriş kraliçeleri) ismi ile yayınlanan yüzde yüz Türk formatı ayrıca, reklam veren tarafından Almanya’nın en iyi gündüz kuşağı programı seçildi.
 
10 Haziran’da da Fransa’da yayında
Türkiye’de Kanal D de yayınlanan yarışma, 10 Haziran da ise Fransa’nın en büyük kanallarından  M6 kanalında yayına başlayacak.Türkiye’de moda yorumcusu Cengiz Abazaoğlunun yerini Fransa’da dünyaca ünlü modacı Cristina Corluda yapacak.Bana Her Şey Yakışır, Hollanda, Almanya, Rusya’dan sonra Fransa’da yayınlanan ilk Türk formatı olacak.