X
X

Acı Biber oyunu iPhone'da

22.07.2013 Pazartesi 13:04 (Güncellendi: 26.09.2018 - 10:35)

Ben Bilmem Eşim Bilir eğlencesi, cepte de devam ediyor!

"Bar Masası" ve "Topuklu Ayakkabı" oyunundan sonra "Acı Biber" oyunu da uygulamaya eklendi!
 
Kanal D’nin yapımcılığını Indhouse’un üstlendiği, sunuculuğunu İlker Ayrık’ın yaptığı sevilen yarışma programı “Ben Bilmem Eşim Bilir”in izleyenlere ve yarışmacılara heyecan yaşatan efsane oyunu “acı biber yeme” artık iPhone’dan oynanabilecek.
 
Yarışmacı çiftlere heyecan ve gerilim dolu dakikalar yaşatan, zaman zaman acıdan yarışmacıların gözlerini yaşartan “Acı biber yeme oyunu”, Ben Bilmem Eşim Bilir uygulamasına eklendi. Uygulamayı ücretsiz ve hızlı bir şekilde indiren ve güncelleyen herkes birbirinden eğlenceli oyunları ve eğlenceyi her an ceplerinde taşıyacaklar.

 
Yarışmacıların korkulu rüyaları haline gelen acı biber yeme oyununu, Ben Bilmem Eşim Bilir fanları iPhone uygulamasından oynayacak. Seçtikleri yarışmacıya doğru şekilde acı biberleri yedirerek zamanını iyi değerlendiren kullanıcılar, ayran, ek süre ve üfleme gibi ödülleri kazanacak ve yüksek puanı almaya çalışacaklar.
 
Televizyonların ilgi ile izlenen yarışma programı Ben Bilmem Eşim, uygulama olarakta yoğun ilgi görüyor. Oyun zamanı uygulaması yayınlanmaya başladığı günden bu yana yaklaşık 900 Bin kişi tarafından indirildi.
 
Ben Bilmem Eşim Bilir’in iPhone eğlencesi bar masası, topuklu ayakkabı ve acı biber oyunundan sonra, tabak taşıma oyunu ile önümüzdeki günlerde de devam edecek.

BEN BİLMEM EŞİM BİLİR VİDEOLARI