X
X

Yeni yarışma programı "Ben Bilmem Eşim Bilir"

29.05.2012 Salı 13:09 (Güncellendi: 26.12.2023 - 16:47)

Kanal D ekranlarında, yepyeni bir yarışma programı başlıyor

Kanal D ekranlarında başlayacak olana “Ben Bilmem Eşim Bilir” yarışması size "0" kilometre bir araba kazanma şansı sunuyor.
 

 
Evli çiftler, nişanlılar ve sevgililer birbirinizi ne kadar iyi tanıyorsanız “Ben Bilmem Eşim Bilir” yarışmasının büyük ödülü “0” kilometre arabayı kazanmaya hazırsınız demektir.
 
 
- Bayanlar, eşiniz ne kadar sürede bir camı silebilir?
 
4 çiftin katıldığı “BEN BİLMEM EŞİM BİLİR” yarışmasında ilk üç oyunda bayanlar sunucu ile birlikte masada oturmakta ve eşlerinin oyunu ne kadar sürede tamamlayacağı üzerine tahminlerde bulunmaktadır. Eşler ise (baylar) onların tam arkasında bulunan 4 tarafı camla kaplı kabinlerin içinde oturmaktadır ve eşlerine karışamamaktadırlar.
 
 
- Baylar, eşiniz ne kadar sürede hamur açabilir?
 
İlk üç oyunu bayanlar sonraki üç oyunu da baylar oynadıktan sonra, 4 çift içinden en fazla puanı alan iki çift karşılıklı olarak final oyununu oynarlar. Final oyununda kazanan çift, Cuma günü büyük finalde “0” kilometre bir araba için yarışır.
 
 
“Ben Bilmem Eşim Bilir” yarışmasında tahminleriniz doğru oldukça, Büyük finaldeki “0” kilometre arabaya daha fazla yaklaşacaksınız…

BEN BİLMEM EŞİM BİLİR VİDEOLARI