X
X

Ben Bilmem Eşim Bilir başlıyor

13.07.2012 Cuma 15:29 (Güncellendi: 26.12.2023 - 16:48)

Otomobil kazandıran yarışma Ben Bilmem Eşim Bilir, 19 Temmuz Perşembe akşamı saat 20:00'de başlıyor.

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanacak olan "Ben Bilmem Eşim Bilir" iki özel gala bölümüyle ramazana merhaba diyor. 19 Temmuz Perşembe ve 20 Temmuz Cuma günü yayınlanacak olan gala bölümlerinde çiftler "0" km arabalarına kavuşuyorlar. Çiftlerin birbirlerini ne kadar iyi tanıdıklarını eğlenceli bir şekilde gösterdikleri" Ben Bilmem Eşim Bilir"in 1. bölümü, 19 Temmuz Perşembe günü saat 20:00'de Kanal D' de.
 
Kanal D ekranlarında başlayacak olana “Ben Bilmem Eşim Bilir” yarışması size 0 km araba kazanma şansı sunuyor.
 
Evli çiftler, nişanlılar ve sevgililer birbirinizi ne kadar iyi tanıyorsanız “Ben Bilmem Eşim Bilir” yarışmasının büyük ödülü “0” kilometre arabayı kazanmaya hazırsınız demektir.
 
- Bayanlar, eşiniz ne kadar sürede bir camı silebilir?
 
4 çiftin katıldığı “BEN BİLMEM EŞİM BİLİR” yarışmasında ilk üç oyunda bayanlar sunucu ile birlikte masada oturmakta ve eşlerinin oyunu ne kadar sürede tamamlayacağı üzerine tahminlerde bulunmaktadır. Eşler ise (baylar) onların tam arkasında bulunan 4 tarafı camla kaplı kabinlerin içinde oturmaktadır ve eşlerine karışamamaktadırlar.
 
- Baylar, eşiniz ne kadar sürede hamur açabilir?
 
“Ben Bilmem Eşim Bilir” yarışmasında tahminleriniz doğru oldukça, Büyük finaldeki “0” kilometre arabaya daha fazla yaklaşacaksınız...
 

BEN BİLMEM EŞİM BİLİR VİDEOLARI