X
X

Beyaz Show'a damga vuran düet!

14.02.2015 Cumartesi 09:35 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Beyaz’ın Hayko Cepkin ve Kubat’la beraber çektiği ve seslendirdiği ‘Sevgililer Günü’ klibi stüdyodakiler ve ekran başındakileri kahkahalara boğdu.

Beyaz Show’un bu haftaki konukları “Sevimli Tehlikeli” filminin oyuncuları Özcan Deniz, Şükrü Özyıldız, Ayça Ayşin Turan, ‘Bu Tarz Benim’ yarışmasının jüri üyesi Chloe Loughnan Ortaç, Türk Halk Müziğinin güçlü sesi Kubat ve Türk Rock müziğini aykırı çocuğu Hayko Cepkin oldu. 

Hayko Cepkin ve Kubat söylediği birbirinden güzel  şarkılarla ve yaptıkları sahne şovlarıyla stüdyoda bulunan ve ekran başındaki herkesi coşturdu. Beyaz Show stüdyosuna Mardin’den gelen Ferhat Demir, konukların oturduğu koltukta çay içerek yapmayı istediği hayalini gerçekleştirmiş oldu.

Chloe Loughnan Ortaç güzelliğiyle herkesi büyülerken, konuştuğu Türkçesiyle de herkesin sempatisini kazandı.

Hayko Cepkin farklı tarzı ve yorumuyla adeta resital sunarken, nefis yorumuyla Kubat, stüdyodaki seyircilerin de eşliğinde en bilinen Karadeniz türkülerini potpuri halinde seslendirerek stüdyoyu coşturdu.

Gecenin sürprizi ise Beyaz’ın Hayko Cepkin ve Kubat’la beraber çektiği ve seslendirdiği ‘Sevgililer Günü’ klibi oldu. Klibi izleyen stüdyodakiler ve ekran başındakiler kahkahalara boğuldu.

‘Bunları Biliyor Musunuz?’ bölümüne konu olan “Sevimli Tehlikeli” filminin başrol oyuncusu Ayça Ayşin Turan’ın sakarlıkları herkesi kahkahaya boğarken, filmin senaristi ve yönetmeni Özcan Deniz ise sinema aşkı konusunda yaptığı yorumlarla herkesi düşündürdü.

Gecenin bir başka sürprizi ise Hayko Cepkin’in klavyeyle çalmaya başlayıp Kubat’la muhteşem bir düete dönüşen bir müzik ziyafeti ‘İşte Bu Bizim Hikayemiz’ şarkısıydı.

Geçtiğimiz haftaiçinde sokak ortasında eşinin bıçakla öldürmeye çalıştığı kadını elindeki kovayla öldürülmekten kurtaran ‘Kovalı Kahraman’ Mevlüt Tuğan anlattıklarıyla adeta herkese ders verdi.

Birbirinden komik skeçleri, sokak röportajları ve eğlenceli konukları ile izleyenlere yine keyifli bir gece yaşatan Beyaz Show bütün hızıyla devam ediyor.

BEYAZ SHOW VİDEOLARI