X
X

Beyaz Show'da nostalji

12.04.2014 Cumartesi 22:29 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Yeşilçam'ın unutulmaz sesi Beyaz Show'daydı...

Beyaz Show’un bu haftaki konukları “Bugünün Saraylısı” dizisinin usta oyuncusu Selçuk Yöntem ve güzel oyuncu Cansu Tosun, Can Bonomo ve Yeşilçam’ın unutulmaz sesi Belkıs Özener oldu.

Programın açılışında Beyaz Show’a, okullarındaki  bir eğitim programıyla gelen İrlandalı stajyerler yer aldı. Beyaz, İrlandalı stajyerlere Türkiye ve Beyaz showdaki stajlarına dair sorular sorarken birbirinden ilginç ve komik diyaloglar yaşandı.
 
“Sevemedim Karagözlüm” şarkısıyla sahneye çıkan Belkıs Özener, kendisini gül yağmuruna tutan seyirciye dönerek “Bana bu gülleri attınız ya, ben 45 sene bu güllerin atılmasını beklemiştim” diyerek herkesi duygulandırdı.


Üniversiteliler gece boyunca, olgun yaşına rağmen korumayı başardığı buğulu sesi ve zerafetiyle gençlerden de beğeni toplayan Belkıs Özener’in bütün şarkılarını tek bir ağızdan söyledi.

Gecenin büyük sürprizi  Hababam Sınıfı’nın Çalışkan Ahmet’i  olarak tanınan, Neşeli Günler, Gülen Gözler, Aile Şerefi gibi klasik haline gelen filmlerin yakışıklı ,saf ve temiz yüzlü jönü Ahmet Sezerel oldu. Ahmet Sezerel kendisini programda karşılayan Beyaz’a  “Hayatımda ilk kez canlı yayına çıkıyorum çünkü senden başka  çağıran olmadı” deyince stüdyoda alkış tufanı koptu!

Can Bonomo ise doğduğu günden beri uyuduğu yastıktan bahsederken Beyaz’ın “bu mu?” diyerek karşısına çıkardığı yastığı görünce şaşkınlıktan ne yapacağını bilemedi. O anlar seyirciyi kahkaha krizine soktu. 

Gecenin başka bir sürprizi ise Nijerya prensi olan Akdeniz üniversitesi öğrencisiydi! Nijerya prensi Wasiu ile Beyaz’ın diyalogları izleyenleri gülmekten kırdı geçirdi. 

Beyaz Show mikrofonu bu hafta da selfie ve yoga’nın tanımını arayarak sokağın  nabzını tuttu.
Beyaz Show birbirinden komik sürprizleri, skeçleri ve sokak röportajları ile Beyaz Show tüm hızıyla devam ediyor.  

İşte geceden kareler...



BEYAZ SHOW VİDEOLARI