X
X

Suskunlar Beyaz Show'daydı

28.05.2012 Pazartesi 11:01 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Beyaz Show yine çok eğlendirdi.

Beyaz Show’un bu haftaki konukları, Suskunlar dizisinin oyuncuları Sarp Akkaya, Aslı Enver, Murat Yıldırım, Güven Murat Akpınar, Berk Hakman ile şarkıcı Haktan, İstanbul Arabesque Project ve Serkan Akdoğan oldu.
 
Murat Yıldırım, Berk Hakman ve Sarp Akkaya’nın, Suskunlar dizisiyle ilgili bilinmeyenleri anlattıkları gecede, sürpriz telefon bağlantılarına da yer verildi. 26 Mayıs’ta Eurovision’da Türkiye’yi temsil edecek olan Can Bonomo ile Bakü’deki provalardan canlı telefon bağlantısı yapıldı.  Bağlantının hemen ardından, utangaç tavırlarıyla dikkat çeken güzel oyuncu Aslı Enver, Meksika’da yaşayan abisiyle telefonda da olsa görüşebilmenin mutluluğunu seyircilerle paylaştı. Muhteşem sesi ve yorumuyla Haktan ise en güzel şarkılarını kendisine bir ağızdan eşlik eden Beyaz Show seyircileri için söyledi.
 
Murat Yıldırım’ın çeşitli ülkelerde yaşayan hayranlarının videoya kaydettikleri doğum günü mesajlarına da yer verildi. Gecenin sürprizi ise Sarp Akkaya’nın annesinin, ünlü oyuncu için yazdığı maninin fantezi tarzındaki şarkı yorumu oldu! Maninin şarkı versiyonu olduğunu duyan yakışıklı oyuncu espriyi patlattı: “Annemin single’ı çıkıyor!”. Ünlü oyuncu, bu esprisiyle seyirci ve konukları gülme krizine soktu. Programda Güven Murat Akpınar da bir türkü söyleyerek izleyenleri kendine hayran bıraktı.
 
Birbirinden komik skeçleri, sürprizleri, sokak röportajları ve eğlenceli konukları ile izleyenlere yine keyifli bir gece yaşatan Beyaz Show bütün hızıyla devam ediyor.

BEYAZ SHOW VİDEOLARI