X
X

Beyaz Show, Cuma akşamına yine damgasını vurdu

03.05.2014 Cumartesi 12:23 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Beyaz Show’un bu haftaki konukları “Yasak” dizisinin güzel oyuncusu Deniz Çakır, Yalan Dünya’nın “Emir Danışman”ı Sarp Apak, Türkiye’nin ilk akrotimi Türk Yıldızları, “Fenerbahçe Kocamın Yakasını Bırak” adlı kitabıyla Yasemin Candemir ile Zakkum, Yüksek Sadakat ve Gece Yolcuları oldu

Beyaz Show’un bu haftaki konukları “Yasak” dizisinin güzel oyuncusu Deniz Çakır, Yalan Dünya’nın “Emir Danışman”ı Sarp Apak, Türkiye’nin ilk akrotimi Türk Yıldızları, “Fenerbahçe Kocamın Yakasını Bırak” adlı kitabıyla Yasemin Candemir ile Zakkum, Yüksek Sadakat ve Gece Yolcuları oldu. 


Programın açılış kısmında yer alan, F5 uçakları ile havada yaptıkları gösterilerle nefesleri kesen Türkiye’nin ilk akrotimi “Türk Yıldızları” damgasını vurdu. 

Fanatik Fenerbahçeli olan kocasıyla yaşadıklarını kitaplaştıran Yasemin Candemir programda kitabı yazma sürecini anlattı.
Seyirciler, Yüksek Sadakat, Zakkum ve Gece Yolcularının şarkılarıyla coşarken Sarp Apak da gitarıyla “Efulim” şarkısını seslendirmeyi ihmal etmedi. Deniz Çakır ise kıyafeti ve güzelliğiyle göz doldurdu.
Programdan kareler için TIKLAYIN!

BEYAZ SHOW VİDEOLARI