X
X

Beyaz Show'da müzik şöleni

26.04.2014 Cumartesi 12:14 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Şevval Sam ve Levent Yüksel kulakların pasını sildi!

Beyaz Show’un bu haftaki konukları “Kardeş Payı” filminin oyuncuları İhsan Varol ve Seda Bakan, 1974 yılında çekilen ilk yerli korku filmi “Şeytan”ın başrol oyuncusu Canan Perver, en güzel şarkılarıyla Şevval Sam ve eskimeyen şarkılarıyla Levent Yüksel  oldu. 

Şevval Sam’ın, programa gelen fan klübüyle ilk kez karşılaştığını söylemesi üzerine Beyaz’ın da Levent Yüksel’e fan klüp hediye etmesi, izleyenlere kahkaha dolu anlar yaşattı.

Klostorohobi kabinine giren üniversite öğrencilerini korku dolu bir sürpriz bekliyordu! Üniversiteli seyircilerin, kabinin içinde karşılaştıkları beklenmedik şaka karşısındaki tepkileri görülmeye değerdi!
Canan Perver ise filmdeki sahnelerde kullanılan çekim teknikleri hakkında bilinmeyenleri anlatarak dönemin kült korku filmi “Şeytan”ın perde arkasına ışık tuttu!

Şevval Sam, güzelliği ve muhteşem sesiyle izleyenleri büyülerken, Levent Yüksel en sevilen ve eskimeyen şarkılarını Beyaz Show izleyicisi için söyledi. 

Beyaz Show mikrofonu, bu hafta da sokağın nabzını tutmayı ihmal etmedi. “Fan klüp” nedir sorusunun yöneltildiği röportajdan en renkli dakikalar Beyaz Show ekranına yansıdı!

Programdan kareler için TIKLAYIN!


BEYAZ SHOW VİDEOLARI