X
X

Beyaz Show'da selfie modası

10.05.2014 Cumartesi 13:10 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Miss Turkey yarışmasının 20 finalisti muhteşem bir geçit yaparak geceye damgasını vurdu...

Beyaz Show’un bu haftaki konukları “Küçük Ağa” dizisinin güzel oyuncusu Birce Akalay, “Ankara’nın Dikmeni” dizisinin oyuncusu Bülent Emrah Parlak, “Takip” yarışmasından Muhsin Divan, Ece Seçkin, Öykü Gürman ve Oğuz Berkay Fidan oldu.

Programın açılış kısmında Miss Turkey yarışmasının 20 finalisti muhteşem bir geçit yaparak geceye damgasını vurdu. Beyaz, birbirinden güzel 20 güzel ile selfie çekmeyi de ihmal etmedi!

Ece Seçkin muhteşem kostümü ve enerjisiyle "Şok oldum" adlı yeni şarkısını seslendirdi. Güzel popçu muhteşem performansıyla büyük beğeni topladı.Öykü Gürman ise sesi ve yorumuyla izleyenleri kendisine hayran bıraktı.

O Ses Türkiye yarışmasıyla tanınan  Oğuz Berkay Fidan’ın Beni Ellerden Sayma” adlı yeni single parçasında 2 güzel dansçı eşlik etti.

Bir havayolu firmasının reklamlarında yer alarak büyük hayran kitlesine ulaşan Antalyalı küçük çocuklar, Beyaz’a verdikleri cevaplar ve utangaç tavırlarıyla geceye damgasını vurdu!

Graffiti sanatçısı Ulaş Çelik ve arkadaşları, gece  boyunca Beyaz Show dekorunda yer alan balkon kat duvarında harikalar yarattı.


Yönetmen ve özel efekt uzmanı Şahin Derun, Türkiye’nin ilk 3D animasyon filmi Uzay Kuvvetleri 2911’i anlattı.

BEYAZ SHOW VİDEOLARI