X
X

Düğün Dernek Beyaz Show'daydı!

07.12.2013 Cumartesi 11:22 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Düğün Dernek filmi oyuncuları ve Emel Sayın Beyaz Show'daydı

Beyaz Show’un bu haftaki konukları Düğün Dernek filmiyle usta oyuncu Rasim Öztekin, Ahmet Kural, Murat Cemcir ve yılların eskitemediği duayen sanatçı Emel Sayın oldu.

Ahmet Kural ve Murat Cemcir “Düğün Dernek” filmine dair detayları anlatırken fragman gösterimine, deyim yerindeyse “ortasından” dahil olan Sadi Celil Cengiz izleyenleri gülmekten kırdı geçirdi.

Emel Sayın billur sesi ve zerafetiyle büyülerken , en sevilen şarkılarıyla da kulakların pasını silmeyi ihmal etmedi. Beyaz’ın konuklarına sayısız sürpriz yaptığı gecede kahkaha bir an bile eksik olmadı. 
Yeşilçam klasiklerinden “Mavi Boncuk” filminin kült sahnelerinden olan, Emel Sayın’ın halıya sarılıp kaçırıldığı bölümün bir uyarlaması olan skeç ise geceye damgasını vurdu.

Ahmet Kural’ın Sivas Karşılama halayı ekibi ile birlikte yaptığı dans performansı görülmeye değerdi. 

Bir proje kapsamında Mars’a gitmek için Hollanda’daki bir firmaya başvuruda bulunanlar arasında yer alan Türklerden ikisi Beyaz Show stüdyosuna konuk olarak Mars’a  gitme planlarını anlattı.
Beyaz’ın, konuklarına helyum ikramı, hem konukları hem de stüdyodakileri gülmekten kırdı geçirdi! Emel Sayın, seyircilerle birlikte “Çile Bülbülüm” parçasını söylediği an ise stüdyo adeta yıkıldı!

Beyaz Show’un “Vine” videoları ise seyircilerin katkısıyla her hafta sosyal medyada geniş yer bularak takipçilerini güldürmeye devam ediyor.

Beyaz Show birbirinden komik sürprizleri, skeçleri ve sokak röportajları ile Beyaz Show tüm hızıyla devam ediyor.

İşte programdan en renkli kareler, 



Emel Sayın'ın su içerken düştüğü komik anlar için

BEYAZ SHOW VİDEOLARI