X
X

Kıvanç Yunan kızları delirtecek

08.08.2010 Pazar 10:42 (Güncellendi: 08.11.2016 - 16:15)

Komşuda bu kez 'Türk Brad Pitt' rüzgarı esecek...

Araplardan sonra Yunanlar da Türk dizilerini çok sevdi. ‘Binbir Gece’den sonra ‘komşuda’ bu kez Kıvanç Tatlıtuğ rüzgarı esecek. Yunan Espresso gazetesi, “Türk Brad Pitt’i, Yunan kadınları çıldırtacak” manşetini attı.

Yunanistan’da ‘Binbir Gece’ dizisinin rekor reytingleri ve gelecek sezon yayınlanacak yeni Türk dizileri, Yunan basınında geniş yer buluyor. Espresso gazetesi, sonbahardan sonra ‘Gümüş’ ve ‘Aşk-ı Memnu’ dizilerinin ekranda olacağını yazdı. Gazete, iki dizinin de başrol oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ’u tanıttığı manşet haberine, “Türklerin Brad Pitt’i, Yunan kadınları çıldırtacak” ifadesini kullandı.

Espresso ayrıca, Antenna TV’de reyting rekorları kıran ‘Binbir Gece’den etkilenen genç Yunan çiftlerin dizide gördüklerini yaşamak için İstanbul’a gittiğini vurguladı. Boğaz manzaralı düğün fotoğrafı çektirme, İstanbul’da evlenme, dizinin ilk bölümlerinin çekildiği Çınar Palace Oteli’nde balayı suiti kiralama modası başladı. Gazeteye göre, bu yaz İstanbul’da 30 düğün yapıldı, çok sayıda çift de sırada bekliyor. 

ToVima gazetesi birinci sayfadan, “Yunanlar Türk yazı yaşıyor” başlığıyla verdiği analizde, ‘Binbir Gece’yi her gün 1.1 milyon kişinin izlediğine dikkat çekti: “Yunan TV kanalları yeni bir gelir yolu buldu. Yeni sezonda Türk-Yunan TV aşkı yeni dizilerle tırmanacak.” 

’Binbir Gece’ son iki haftada Yunanistan’da reytingleri alt-üst etti. Beş gece yayınlanan dizinin reytingi bazı günler yüzde 40’a yaklaştı. Tüm hafta en çok izlenen TV programları arasında ilk sırayı aldı.
Milliyet



KIVANÇ TATLITUĞ FANI OLMAK İÇİN TIKLAYIN...


KIVANÇ TATLITUĞ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN...