X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

6.Bölüm

Hasan Bey, yaşadığı şok edici olaylardan sonra Filiz’i geri götürmeye karar veriyor. Bu beklenmedik durum ise, Bahri'yi kelimenin tam anlamıyla perişan ediyor.

Oylamaydı, ayrı eve çıkmaktı derken, numaralar, entrikalar alır başını gider. Olaya el koyan Hasan Bey ise, herkesin planlarını altüst eder. Hasan Bey, yaşadığı şoke edici olaylardan sonra kızını geri götürmeye karar vermiştir. İlk defa Bahri ile Filiz ayrı düşmüştür. Bu beklenmedik durum herkesi şaşırtsa da, Bahri'yi kelimenin tam anlamıyla perişan eder. Adem - Zeyno cephesinde tatlı sert çekişme devam ederken, yaşanan olaylar Adem'in geçmişte başından geçenleri hatırlamasına yol açar. Bu sırada Mehpare Hanım ise Filiz'e karşı kimsenin beklemediği bir hamle yapar. Aksiyonun eksik olmadığı mahallede olaylara en küçüğünden en rockçısına, en bencilinden en yaralısına bütün Bediroğlu Kardeşler dahil olacaktır.

BÖLÜMLER