X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

13.Bölüm

Feride, Kamran’ın evlilik teklifine “evet” diyor.

Feride'den umudunu kesen Kamran, yurt dışına gitmek için evden ayrılır. Bunu duyan Feride, aşkına yetişebilmek, onun gidişini durdurabilmek için konağa doğru hareket eder. Nihayet yolları kesişir. Olanı biteni anlatır. Kamran, ona inanır. Feride, evlilik teklifine “evet” der. Dünyalar ikisinin olur. Konak son zamanlarda epeyce acı olaylar yaşamıştır. Bu güzel haberi bir an önce evdekilere açıklamak isterler.

Öte yandan, Seyfettin Bey, Necmiye'nin yaptıklarını hazmedemez. Küskün bir şekilde, onu evden uzaklaştırır. Eşyaları hızlıca toplanır. Necmiye için yeni evinde bir hayat başlar. İntikam almak için artık daha çok sebebi vardır. Besime Hanım'ın yüreği bir kez daha tutuşur. Konak iyice sessizleşir.

Sessizlik birden bozulur. Ailenin dağılmasına çok üzülen Seyfettin Bey kalp krizi geçirir. Aile bir kez daha üzüntüyle sarsılır.

BÖLÜMLER