X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

17.Bölüm

Kanal D’nin başrollerini Burak Özçivit ile Fahriye Evcen’in paylaştıkları sevilen dizisi “Çalıkuşu”nun bu bölümünde; inadı bırakan Feride ile Kamran barışıyor ve sevgilerine sahip çıkıyorlar.

İnadı bırakan Feride ve Kamran barışır ve sevgilerine sahip çıkarlar. Bu güzel haber konaktakileri çok sevindirir.

Göstermelik evliliğinde mutsuz olan Selim, Feride'yi bir türlü aklından çıkaramaz. Onu gizlice izler, takip eder. Sarhoş olduğu bir gece de, kendini Fransız Mektebi’nde bulur. Ona saldırır, tehdit eder. Feride çok korkar. Olanları Müjgan Abla'sıyla paylaşır. Besime Hanım ve diğerleri, Selim’in Feride’ye yaptığı tehditleri olaylar büyümesin diye Kamran ve Seyfettin Bey’den saklarlar ve kendi başlarına çareler ararlar. Ancak bu sırları, başlarına umulmadık belalar açacaktır.

Kamran, uzun zamandır hekimlikten uzaktır. Nihayet, yeniden bir hastaneye hekim olarak kabul edilir ve çalışmaya başlar.

Geçmişte yaptıklarından pişman olan Necmiye, Selim'den sık sık dayak yer. Besime Hanım bunu fark ettiği gün üzülür, kızını alıp eve getirir. Bunu anlayan Selim, deli gibi konağın kapısına dayanır.

BÖLÜMLER