X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

26.Bölüm

Kanal D’nin başrollerini Burak Özçivit ile Fahriye Evcen’in paylaştıkları sevilen dizisi “Çalıkuşu”nun bu bölümünde; Kamran’ın beklenmedik itirafı Feride’yi şoke ediyor.  

Kamran'ın beklenmedik itirafı Feride'yi şoke eder. Perişan ve acı içindedir. Mektebi terk eder. Bu haberi alan konak halkı, onların ayrılmaması için bir araya gelirler.

Geçmişte, Feride'ye haksızlık yaptığını düşünen Besime Hanım da oğluyla yeğeninin mutluluğu için çabalar. Gebe olan Necmiye, istemediği bu bebekten kurtulmanın yollarını ararken Besime Hanım'a yakalanır. Annesi şefkatle kucaklar kızını ve  çare bulmaya çalışır. Seyfettin Bey’den Necmiye’nin bu durumunu gizlerler.

Bu arada, bir süredir hasta olan Neriman’ın durumu ise hala belirsizdir. Herkesin bildiği ama sır olarak sakladığı gerçekleri en son öğrenen Feride, herkese kırgın ve kızgındır. Kalbi ile vicdanı arasında kalır. Ve kararını verir. Adımları, onu geleceğe taşıyacaktır.

BÖLÜMLER