X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

2.Bölüm

Zehra ve Yılmaz, olay yeri ekipleriyle birlikte hâlâ Samandıra’da, göletten çıkan aracı incelemektedir. Arabanın Aslan Kocatepe’yle bağlantılı çıkması hepsinin akıllarını karıştırmıştır. Sadettin, Zehra’dan olay bitene kadar kalmasını ister ancak, Zehra sabah olduğunda gideceğini söyler.

Aslan, Hüseyin Biçer’e bilgi sızdıranın kim olduğunu merak etmekte, şoförü Veli dahi herkesten şüphelenmektedir. Umay, kendisinin de bu şüphe çemberinde yer aldığını sezer.

Zehra, Aslan’a, bulunan arabanının Aslan’ın seçim kampanyasına ait olduğunu bildirir. Umay ve Nurettin, bir basın açıklaması yapmak konusunda ısrarcıdır. Ancak Aslan bir cinayetinin aydınlatılmasının, tüm politik çıkarların üzerinde olduğunu söyleyerek, basın toplantısı yapmamaya karar verir.

Tahir ve Meryem, morga getirilirler ve acı içinde Gonca’yı teşhis ederler. Borova Ailesi artık acı gerçekle yüzleşmiştir. Zehra ve Yılmaz, olay günü seçim arabasının şoförünün Hasan olduğunu öğrenirler. Hasan ortalıklarda yoktur ve onu bulmak için kapsamlı bir araştırmaya başlarlar.

Üniversitede ise Zehra, Ozan ve Leyla’yı ifadeye çağırır ancak, sorguya sadece Leyla gelir ve açıklamaları hiç de tatminkâr değildir.

Hasan, neden kaçmaktadır ve Leyla’nın olay gecesi hakkında gizlediği gerçekler nelerdir?

BÖLÜMLER