X
X

Apartmanın 6. Katından Düşen Mucize Çocuk

01.06.2015 Pazartesi 14:45 (Güncellendi: 07.09.2016 - 12:39)

Kanal D’nin her gün merakla beklenen programı Evim Şahane, henüz bir buçuk yaşındayken altıncı kattan düşüp felç geçiren Deniz Gökçe ve anneannesinin çağrısına duyarsız kalmadı. Yürümeye bile başlamadan tekerlekli sandalyeye muhtaç kalan Deniz Gökçe’ye anneannesi dışında kimse sahip çıkmamış.

Apartmanın 6. Katından Düşen Mucize Çocuk

Kanal D’nin her gün merakla beklenen programı Evim Şahane, henüz bir buçuk yaşındayken altıncı kattan düşüp felç geçiren Deniz Gökçe ve anneannesinin çağrısına duyarsız kalmadı. Yürümeye bile başlamadan tekerlekli sandalyeye muhtaç kalan Deniz Gökçe’ye anneannesi dışında kimse sahip çıkmamış. Ta ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu durumdan haberdar oluncaya kadar! Yıllardır kendilerine yardım eden Cumhurbaşkanımızdan bahsedince gözlerinin içi gülen anneanne ve torununun yardımına bu kez de Evim Şahane ekibi koştu.

Herkes Deniz Gökçe’ye Ölsün Diye Baktı

Torununu sırtında taşıyıp tüm ihtiyaçlarını karşılayan 67 yaşındaki anneanne Rabia Atmaca herkesin Deniz Gökçe’nin ölmesini beklediği sırada her türlü fedakârlığı yapıp torununun hayata tutunmasını sağlamış. Zor zamanlar geçiren ailenin hayatını kolaylaştırmak için tüm ekibini seferber eden Mimar Selim Yuhay, Deniz Gökçe’nin rahat rahat kullanabileceği harika bir mutfak tasarladı. Siz de bu güzel Deniz Gökçe’nin yaşadıklarını ve yenilenen mutfağını merak ediyorsanız Evim Şahane’yi kaçırmayın.

EVİM ŞAHANE VİDEOLARI