X
X

Ermenek Maden Faciası'nın Yıktığı Hayaller, Evim Şahane ile Yeniden Kuruluyor!

01.06.2015 Pazartesi 14:45 (Güncellendi: 07.09.2016 - 12:39)

Sadece evleri değil, yıkılan umutları da yenilemek için yola çıkan Evim Şahane Mimarı Selim Yuhay ve Ekibi bu kez de Ertmenek’te meydana gelen maden faciasında oğullarını kaybeden Ayşe Gökçe ve Recep Dede için yola çıkıyor! Türkiye’yi gözyaşına boğan, günlerce beli oğlu gelir diye pencere bekleyen Ayşe Gökçe ve yırtık ayakkabıları ile tanıdığımız Recep Dede’nin gözlerindeki acıya dayanamayan Mimarımız Selim Yuhay, soluğu Ermenek’te aldı!

“Benim oğlum yüzme bilmezdi, suyun içinde ne yaptı?”

Hepimiz bu cümle ile tanıdık Ayşe Anne’yi. Tüm Türkiye tek yürek olup Ermenek’ten gelecek haberleri ekran başında nefesi kesilerek izledi. Ermenek

faciasının ardından yaklaşık iki ay geçti. Birçoğumuz ardında onlarca öksüz bırakan bu acı olayı hafızalarımızın en derinine gömdük. Ermenek ise hala evlat, eş, kardeş acısı ile yanan yürekler ile dolu. Evim Şahane, ölüm acısı ile yanan yürekleri bir nebze de olsun ferahlatabilmek için Ayşe Anne ve Recep Dede’nin vefat eden oğullarının eşi ve yetim kalan çocukları ile yaşadığı evi yeniliyor. Ailemizin aylardır kazada can veren oğullarının ardından gözyaşları ile kaplanan yüzleri buruk da olsa tebessüm ile aydınlanıyor! Evim Şahane’nin yüzlerini yeniden gülümsetebilmeyi bir gönül borcu olarak gördüğü Recep Dede ve Ayşe Gökçe’nin hüzünlü mutluluğuna ortak olmak için Ermenek Özel Bölümü’nü kaçırmayın!

 

EVİM ŞAHANE VİDEOLARI