X
X

Nesrin Zurnacı'nın evinden püf noktaları

01.06.2015 Pazartesi 14:45 (Güncellendi: 07.09.2016 - 12:39)

25 Nisan Perşembe günü evini yenilediğimiz Nesrin Zurnacı'nın evindeki çalışmamızdan, izleyicilerimize özel "Püf Noktaları"

Aydınlatma
Hanımlar, salonlarınızın farklı noktalarında farklı aydınlatma elemanları kullanarak ışığın yorucu ve rahatsızlık verici olmasını engelleyebilirsiniz.
 
Halı
Hanımlar kullanılacak zemine uygun kalitede bir halı almak istiyorsanız ürün broşürlerinden faydalanabilirsiniz. Mesela yoğun kullanıma dayanıklı olması için 4, 5 değerindeki halıları  kullanımın daha seyrek olduğu yerlerde ise 2,3 değerindeki  halıları tercih edebilirsiniz.
 
Kumaş
Yeni döşemelik kumaşınızı uzun süre kullanmak istiyorsanız seçeceğiniz malzemenin sık dokunmuş olmasına dikkat edin. Çünkü bu kumaşları temizlemek diğerlerine göre daha kolaydır ve daha geç alev alırlar.
 
Perde
Dekorasyonda kullandığınız eşyalar ne kadar kaliteli olursa olsun seçeceğiniz tül ve perde modeliyle uygun değilse mekanın görüntüsü karışık ve rahatsız edici olur.
 
Aksesuar
Cam aksesuarlar mekana ferahlık katarken porselen ve seramikler geleneksel bir hava verir. Plastik objeler mekanınızı hareketlendirirken ahşap aksesuarlar doğallık ve sıcaklık katar.
 
Sandalye
Hanımlar salonunuzda kullanacağınız sandalyeleri seçerken kir ve leke tutmayan kumaşlardan yapılmış olmasına dikkat edin. Böylece yemek sırasında yaşanan küçük kazalar sonrasında tüm döşemelerinizi değiştirmek zorunda kalmazsınız.
 
Sehpa
Sehpa alacak hanımlar, sözümüz size.. Dikdörtgen sehpalar hemen hemen tüm salonlar için uygundur. Yuvarlak bir sehpa odaya yumuşak bir hava verirken, kare sehpalar da geniş bir yüzey sağlar.

EVİM ŞAHANE VİDEOLARI