X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

15.Bölüm

Kerem, kardeşi gibi sevdiği, hayatta en çok güvendiği Barış’ı üzmemek adına, Zeynep’i kendinden tamamen uzaklaştıracak bir çılgınlık yapıyor.

Kerem ile Melis’in çıkmaya başlaması okulda büyük olay olur. Buna en çok şaşıranlar da Barış ve Zeynep’tir. İkiliyi her yerde elele, kol kola görmek ikisini de aslında içten içe rahatsız eder. Zeynep’in kendi kızı olmadığını DNA sonuçlarından öğrenen Cihan çok üzgündür. Üstelik kendini Demet’e karşı çok zor duruma da düşürmüştür. Tülin ise zor günler geçirmektedir. Cem sürekli elindeki görüntüyü kullanarak onunla buluşmaktadır. Ayrıca Tülin’e daha da yakın olmak için kızı Melis’i de kullanır. İşle ilgili Melis’in de çok hoşuna gidecek bir teklif ortaya atar. Jale’nin durumu pekiyi değildir. Kemoterapi sonrası çok halsiz ve moralsizdir. Zeynep ona pasta yapmaya karar verir. Malzemeleri alması için Eminönü’ne gitmesi gerekmektedir. Barış ise amcasını görmeye karar vermiştir, o nedenle Zeynep’e yardım etmesi için Kerem’i arar. Kerem istemeye istemeye Zeynep ile alış verişe çıkar. Sonrasında da Melis ile buluşmasını unutur ve Jale Hoca’nın pastasını yapmak için Zeynep’e yardım eder. İkili birlikte çok güzel vakit geçirir. Amcası ile görüşen Barış’ın kafası karışık, Kerem tarafından ekilen Melis’in ise morali bozuktur. Yaptığı hatayı anlayan ve Zeynep’ten uzak durmaya çalışan Kerem, Melis’i sinemaya götürür. Ancak Zeynep orda da karşısına çıkar. Kardeşi gibi sevdiği, hayatta en çok güvendiği Barış’ı üzmemek adına Kerem, Zeynep’i kendinden tamamen uzaklaştıracak bir çılgınlık yapar.

BÖLÜMLER