X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

27.Bölüm

Aksel, Zeynep’ten Melis’e her şeyi itiraf etmesini istiyor.  Zeynep ise bunu reddediyor. Bunun üzerine Aksel, Zeynep’i elindeki kozu ona göstererek tehdit ediyor ve onu köşeye sıkıştırıyor.

Zeynep, yeni yılda tek bir şey dilemiş, o da gerçekleşmiştir. Yeni yıla birlikte giren ikili, ilk kez duygularını saklamak zorunda değildir. Ancak aklı Kerem’de kalan Melis, onun mekanına doğru yola çıkar. Planları geri tepen Aksel, her zamankinden daha tehlikelidir. Önce Kerem’e yardım eden Begüm’ü fena benzetir, ardından da Barış’a tüm hikayeyi anlatmak üzere yola çıkar.

Tülin ile Cihan’ın arası hala gergindir. Cihan’ın yılbaşını Demet ile geçirdiğini öğrenen Tülin, iyice hırçınlaşır. Tüm bunlar yetmezmiş gibi Ayşen de, yakaladığı ilk fırsatta Tülin’e Cihan’ın Demet’e çiçek gönderdiğini söyler.

Kızları ile daha fazla vakit geçirmeye karar veren Cihan, onlara bir sürpriz yapar.

Tayfun kızının velayetini almak için Demet’in yardımına ihtiyaç duymaktadır. Tayfun son çare olarak Demet’e evlenme teklif eder.

Yeni yıla kötü giren Barış, Begüm ile karşılaşır. Begüm, Aksel’in ona yaptıklarını anlatır. Begüm’ün halini gören Barış ilk kez genç kıza kötü davranmaz.

Hedef değiştiren Aksel, bu kez Zeynep’i gözüne kestirmiştir. Ondan Melis’e her şeyi itiraf etmesini ister. Zeynep reddedince de ona elindeki kozu gösterir. Köşeye sıkışan Zeynep, her şeyi anlatmak ve Melis’e itiraf etmek zorundadır. Aksel’in Zeynep’i tehdit ettiğini öğrenen Kerem çok öfkelenir. Ancak onu nasıl durduracağını bilememektedir. Kerem, bir çıkış yolu ararken yardımına hiç beklemediği biri koşar. Kerem, Aksel ile ilgilenirken Zeynep de Melis’e her şeyi anlatmak üzere yola çıkmıştır. Kerem, Aksel’i susturabilecek mi?  Zeynep’e zamanında ulaşabilecek mi? Yoksa Melis her şeyi öğrenecek mi?<

BÖLÜMLER