X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

40.Bölüm

Kerem babasıyla ilgili gerçeklere çok yaklaşıyor.

Zeynep, dedesinden yediği tokada ne tepki vereceğini bilemez. Demet, bu olaydan sonra hayatında ilk kez babasına karşı sessizliğini bozar. Kızından beklemediği sertlikte bir tepki gören Osman, evi terk eder. Zeynep ve Kerem, Osman’ı zor bir durumda bulur. Dedesinin halini gören Zeynep, vicdan azabı duymaya başlar. Bu olay ikili arasında beklenmedik bir yakınlaşmaya neden olur.

Behice ile Ahmet'in yüzleşmesi, Barış açısından acı sonuçlar doğurur. Gençler, Barış’ı bu zor gününde yalnız bırakmaz. Kerem ile Barış arasındaki buzlar erir. Barış, Kenan'ın kendisine yazdığı mektubun peşine düşer. Mektup, Kerem'in eline geçer. Kerem, ailesi hakkındaki gerçekleri öğrenecek midir?

BÖLÜMLER