X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

46.Bölüm

Kanal D’nin büyük beğeniyle izlenen gençlik dizisi “Güneşi Beklerken” bu hafta da temposu yüksek, heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor.

Dizinin bu bölümünde; Zeynep’i kaybettiğini düşünen Kerem ölüm kalım savaşı veriyor. Yanında Melis’i gören Kerem şaşkındır. Ne olduğuna hiçbir anlam veremez. Zeynep’i durdurmak için peşinden gider ama geç kalmıştır. Hiçbir şey hatırlamadığı için Melis’e dün gece neler olduğunu sorar.

Begüm, Barış’ı Sayerler’e karşı harekete geçirmeye zorlarken Mehmet ise, ondan habersiz anneannesi ile evi terk ettiği için kızgındır. Demet, Gölyazı’da eski düzenini kurmaya çalışırken, Zeynep ise hala Kerem’i düşünmektedir. Onu kalbinden kolay kolay atamayacağını bir türlü kabul etmez. Zeynep’i kaybettiğini düşünen Kerem ise ölüm kalım savaşı vermektedir. Bir süredir Kerem’den haber alamayan Can ve Yağmur dayanamayıp Sayerler’in evine giderler.

Sette fenalaşan Tülin ise bebeği aldırmaya karar verir. Ahmet, babası ile ilgili Barış’a gerçekleri daha iyi anlamasını sağlayacak çok önemli bir anahtar verir. Kerem’in durumu herkesten saklanırken Aksel de onun için endişelenmeye başlar. Arkadaşını telefonu üzerine karavana gider. Cihan, Demet’in peşinden Gölyazı’ya gelir. Demet’ten beklediği karşılamayı göremeyen Cihan, Zeynep’ten yardım ister. İkilinin tuzağına düşen Demet duydukları karşısında neye uğradığını şaşırır. Sevim Sayer ise Kerem’i kurtarmak için harekete geçer.

BÖLÜMLER