X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

48.Bölüm

Kanal D’nin büyük beğeniyle izlenen gençlik dizisi “Güneşi Beklerken” bu hafta da temposu yüksek, heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde; Ahmet’in peşine düşen Aksel intikam ateşiyle yanıyor. Ve başta Kerem olmak üzere, Zeynep de dahil herkes büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalıyor.

Babalarının ani ölümü Aksel ve Begüm’ü yıkmıştır. Okul arkadaşları ve yakınları, iki kardeşi teselli etmeye çalışırlar. Başsağlığı için Kerem de gelir. Ancak Aksel, babasının neden Ahmet’lerin teknesinde olduğunun cevabını hala alamamıştır. Tülin ile konuşmaya giden Cihan, Tülin’in bebeği doğurmaya karar verdiğini öğrenince neye uğradığını şaşırır. Babasına ne olduğunu öğrenmeye çalışan Kerem, Ufuk ile onu aramaya çıkar. Ancak Begüm’ün söyledikleri ile kafası karışan Aksel de Ahmet’in bulmak için Kerem’i gölge gibi takip etmeye başlar.

Barış, Güneş ile buluşur ve ona bir teklifde bulunur. Cihan ile Demet’i rahat bırakmamaya kararlı olan Tülin, evlerine sürpriz bir ziyarette bulunur. Aksel’e ulaşamayan Melis, gerçeği öğrendiğini düşünerek Zeynep’ten yardım ister. Kerem’i arayan Zeynep hiç ummadığı bir durumla karşı karşıyadır. Kerem büyük bir tehlike ile karşı karşıyadır. Çok geç olmadan Aksel’i engellemek için harekete geçerler. Ancak Aksel’i durdurmak hiç de kolay değildir. 

BÖLÜMLER