X
X

Yağmur'a büyük darbe!

20.12.2013 Cuma 09:54 (Güncellendi: 08.11.2016 - 16:15)

Bütün umutlar tükendi mi?

İntikam'ın 36. bölümünde, Yağmur'un babasını aklamak için beslediği tüm umutlar tükeniyor. Ali, ablasının intikamını almak için Nurdan'ın peşine düşüyor. Şahika, Emre'yi Nurdan'a karşı uyarıyor ve Haldun Derin'le ilgili planlarını hayata geçiriyor.

 
Yağmur, Nurdan’a babasıyla ilgili ifade vermesi için bir gün süre tanıyor.
 
Yağmur, Nurdan’a babasıyla ilgili ifade vermesi için bir gün süre tanır. Bu kez Nurdan’a karşı zafer kazanacağından emindir ancak, Ali’nin ansızın ortaya çıkmasıyla ikili arasındaki pazarlığın seyri değişir. Yağmur, Ali’nin ablasını kurtarmak için Nurdan’ın tanıklığından vazgeçmek zorundadır. Diğer yandan Yağmur, Emre’ye Şahika ile yaptığı işbirliğini itiraf edince ipler gerilir. Emre’yi kaybetme noktasına gelen Şahika, Yağmur’a bunun bedelini ödetmeye karar verir.
 
Haldun, Derin’den delilleri almak için yaptığı sinsi plana Cemre’yi alet eder. Rüzgar ve Derin her şeyden habersiz Cemre’den gelen balayı hediyesini kabul ederler.
 
Ali, ablasını ararken aldığı haberle yıkılır. Yağmur, Ali’nin intikam planını öğrendiğinde çok geç kalmadığını umut eder.
 
İşte İntikam 36. bölümden öne çıkan sahneler!
 
Ali öyle bir şey yapıyor ki!
 

 
Faili meçhul cinayetin kurbanı Ali'nin ablası Zeynep mi?
 

 
Bir yandan Yağmur'un itirafı, diğer yandan Şahika'nın gerçekleri yüzüne vurmasıyla sarsılan Emre zor durumda.