X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

86.Bölüm

Diri diri ormana gömülmüş evli bir çift! Dehşet verici bir ölüm! Ve kayıp bir bebek!

Deliller, Bayram ve Hafize Baltalı’nın diri diri gömüldüğünü işaret ediyordu. Nüfus kaydı olmasa da, evdeki eşyalardan ve akrabalardan alınan bilgilere göre çiftin ufak bir bebekleri vardı. Tüm aralamalara rağmen, Ahmet adındaki bebeğe ulaşılamadı.

Peki, Bayram’ın amcasının sakladığı sır neydi? Kısa bir süre önce evden ayrılıp sonra geri geldiği söylenen Hafize nereye gitmişti? Evine temizliğe gittiği Seher, neden şüpheleniyordu? Bayram’ın amcasının kapısına dayanan gizemli adam kimdi? Ve en önemlisi küçük Ahmet neredeydi? O da annesi ve babası gibi diri diri gömülmüş müydü? “Kanıt”ın heyecan dolu yeni bölümünü kaçırmayın!

BÖLÜMLER