X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

10.Bölüm

Oğlunu kurtarmaya çalışan Leyla da, Falko’nun eline düşüyor.

Günler sonra oğluna kavuşan Leyla çok mutludur. Ancak hem oğlunun hem de kendisinin ne kadar tehlikeli ve zor bir durumda olduklarını anlaması uzun sürmez. Bu adamlar ciddidir ve istediklerini almadan ikisini de bırakmayacaklardır. Leyla oğlunu ne pahasına olursa olsun kurtarmak zorundadır.

Özlem’in evine ise polisler incelemeye gelirler. Mehmet gelen kişinin hırsız olduğuna emin değildir fakat, elinde evden aldığı CD’yi görmüştür. Özlem bu konuda şüpheli konuşunca Mehmet onun üzerine gider. İkili arasında tatsız bir gerginlik yaşanır. Mehmet, Özlem’i evde yalnız bırakmak istemez ve ona bir teklifte bulunur. Özlem ise önce kabul etmeye pek yanaşmaz.

Kemal’in eve yalnız döndüğünü gören Elmas, Leyla için endişelendiğini, uzun süre önce evden çıktığını ve ona ulaşamadıklarını söyler. Kötü haber kısa sürede herkese ulaşır. Mehmet önce Leyla’nın Elmas ile gittikleri hoca ile görüşmeye gider.

İşlerin giderek sarpa sardığını gören Falko, bu kadar kalabalık nüfus ile nereye gideceklerini kara kara düşünür. Leyla’nın ani gelişi tüm planları altüst etmiştir. Üstelik hâlâ, oğlunu nasıl bulduğunu bir türlü çözememişlerdir. Ancak bir an önce bulundukları yeri terk etmek zorundadırlar. Falko, Hasan’ı arar ve ondan son bir iyilik ister.

Giderek arama çemberini daraltan Mehmet, Falko’nun ensesindedir.

Leyla da boş durmaz ve oğlunu da alıp kaçmak için girişimde bulunur. Polisler ve Mehmet sonunda Leyla ve Kerem’in tutulduğu evi bulur ama olaylar her iki taraf için de bekledikleri gibi gelişmez.

BÖLÜMLER