X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

17.Bölüm

Mehmet kendine gelen Özlem’i evine getirir. Özlem, henüz konuşmaya hazır değildir. Endişe içinde bekleyen Mehmet, tüm kalbiyle, onun her şeyi inkar etmesini, hepsinin yalan olduğunu söylemesini ümit eder.

Teşhis için kendisinden DNA örneği alınan Kadir, polise babasının Kemal Bey aracılığı ile gönderdiği mektuptan da söz eder. Bilal’in kıyıya vuran cesedi Kemal’in iyice korkmasına neden olur. Polisler ifadesini almak için Kemal’in kapısına dayanırken, Leyla’nın da kocasına ciddi soruları vardır.

Murat’ın evinde kalan Sedef, ona Defne ve katili ile ilgili çok daha detaylı sorular sormaya başlar.

Fahriye, Falko’ya bir an önce gitmeleri konusunda baskı yapar. Fakat Falko’nun, Özlem’siz hiçbir yere gitmeye niyeti yoktur. Hastaneden bilgi almaya çalışan Falko, Özlem’in Mehmet’in evinde olduğunu öğrenir. Bu duruma öfkelenen Falko, her şeyi göze alarak oraya gitmeye karar verir. Özlem ise Mehmet’e her şeyi itiraf eder.

Sedef’in aklını karıştıran kişinin Metin olmasından şüphe eden Murat, onu hastanede ziyarete gider. Fakat beklemediği bir durumla karşı karşıya kalır.

Adli tıptan gelen rapor ise Mehmet’i şaşkına çevirir. Polis Falko’nun patron dediği kişinin kimliğine ulaşırken, hapishanede Hasan ve Bekir’in koğuşunda kavga çıkar. Arkasında yarım iş bırakmak istemeyen Falko, Özlem’i geri almaya kararlıdır ve bunu için de Mehmet’i arar.  Ona adil olduğunu düşündüğü bir teklif yapar.

BÖLÜMLER