X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

5.Bölüm izle

Meryem’i dinlemeyip ameliyata giren İsmail’in hayatı tehlikeye giriyor.

Hastaneye gelen Meryem, duydukları karışışında çılgına döner. Kendini ve İsmail’i odaya kapatarak ameliyata alınmasına engel olur.  Ancak İsmail’in Zeynep’e duyduğu aşk o kadar büyüktür ki anası ne söylese ne yapsa İsmail’i vazgeçiremez. Zeynep’in kardeşi Furkan ve İsmail gecikmeli de olsa ameliyata girerler. Ameliyatta ise bir aksilik yaşanır, Furkan sağlıklı bir şekilde çıkarken İsmail’in kanaması bir türlü durdurulamaz. Kadir, İrfan’ı arar olan biteni haber vermek için ancak onun antreman maçına çıkacağını öğrenince hiçbir şey söyleyemez.

Ethem ile Aysel arasında da yine büyük tartışma yaşanır. Aysel’i bulamayınca evinin kapısını kıran Ethem bunun bedelini ağır öder.

İrfan’ın deneme maçına çıkacağını haber alan Ethem onu durdurmak için harekete geçer. Kendisine kurulan tuzaktan habersiz olan İrfan ise takıma alınmak için büyük bir hevesle yeşil sahaya çıkar. Gözü ise maça davet ettiği Aysel’dedir.
 

BÖLÜMLER