X
X

Diziler ne zaman yayınlanacak?

08.01.2013 Salı 14:58 (Güncellendi: 08.11.2016 - 16:15)

“Yalan Dünya”, “Kayıp Şehir” ve “Umutsuz Ev Kadınları” kendi günlerinde ekrana gelecek!

“Yalan Dünya”, 21 Ocak Pazartesi gününden itibaren, saat 20.00’de yeni bölümleri ile ekrana gelecek. “Kayıp Şehir” ise, 21 Ocak Pazartesi gününden itibaren itibaren “Yalan Dünya”nın bitiminden hemen sonra saat 21.30’da yeni bölümleri ile ekrana gelecek. “Umutsuz Ev Kadınları” da 17 Ocak Perşembe gününden itibaren, saat 22.30’da “İntikam” dizisinin bitiminden hemen sonra yeni bölümü ile ekrandaki yerini alacak.

 
Kanal D’nin senaryosunu Gülse Birsel’in kaleme aldığı, başrollerini Altan Erkekli, Füsun Demirel, Olgun Şimşek, Beyazıt Öztürk, Gülse Birsel, Hasibe Eren, Sarp Apak, Öner Erkan, Nihal Yalçın, Bartu Küçükçağlayan, Tuna Orhan, Ömür Arpacı, Hakan Meriçliler, İrem Sak, Gupse Özay, Okan Çabalar ve Gönül Ülkü’nün paylaştıkları komedi dizisi “Yalan Dünya”,  21 Ocak Pazartesi’den itibaren yeni bölümleri ile, kendi gününde ve saat 20.00 ekrana gelecek.
 
Kanal D’nin başrollerini; Gökçe Bahadır, Nik Xhelilaj, İlker Kaleli, Nazan Kesal, Uğur Polat, Cansu Tosun, Elifcan Ongurlar, Tugay Mercan, Taner Ölmez, Şebnem Hassanisoughi, İhsan Berk Aydın ve Ahmet Mekin’in paylaştıkları “Kayıp Şehir” adlı dizisi ise, 21 Ocak’tan itibaren yine Pazartesi akşamları ve saat 21.30’da ekrana gelecek.
 
Kanal D’nin, başrollerinde Bennu Yıldırımlar, Ceyda Düvenci, Evrim Solmaz, Özge Özder ve Songul Öden’in oynadıkları “Umutsuz Ev Kadınları” adlı dizisi de, yine Perşembe günleri ve  “İntikam” dizisin bitiminden hemen sonra, saat 22.30’da ekrana gelecek.