X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

13.Bölüm

Ali sözünü tutar ve Çakal’a, tapular için istediği 20 bin lirayı getirir. Çakal, bu durumdan hiç hoşlanmaz ve yan çizmeye kalkışır. Fakat mahalleliyi arkasına alan Ali buna müsaade etmez. Tapuları ellerinden kaptıran Çakal ve Hüseyin, mahalle sakinlerinin evlerini ellerinden almak için yeni bir yol bulurlar. Kaza geçiren Rasih bir anlığına Ali’ye söyleyeceği çok önemli şeyi hatırlar ve herkesin ortasında Rıza’yı öldürenin Sipsi değil de Hüseyin olduğunu söyler. Ancak daha sonra ki lafları yine tutarsız saçma sapan sözlere dönüşür. Kafası karışan Ali’nin içine kurt düşer ve Sipsi’yi hapishanede ziyaret etmeye karar verir.

Letafet Hanım sonunda hayata gözlerini yumar. Bu kayıp Zilha için çok zordur. Sineklidağ’a dönmek istemeyen Zilha, büyük şehrin tehlikeleri ile karşı karşıya kalır. Letafet Hanım’ın öldüğünü öğrenen Ali ise her yerde Zilha’yı aramaktadır. Fadime ve Rukiye arasında da hamilelik rekabeti yaşanmaktadır. Rukiye’den geri kalmak istemeyen Fadime bir an önce hamile kalmak için harekete geçer. Hamileliği ile övünen Rukiye, doğacak çocuğunun şerefine herkese yemek dağıtır. Ancak yemeği yiyen herkes rahatsızlanır. Rukiye de bu durumdan nasibini alır ve doktorluk olur. Muayene sonucu ise herkes için şok edici olur.

Hasibe, Rasih'in kafası yerine gelsin diye koca karı ilaçlarını, onun üzerinde dener.

Ali İhsan, Suzan’a kendini affettirmek için her yolu dener. Sonunda Suzan onunla konuşmayı kabul eder. Fakat ikilinin konuşmalarını üçüncü bir kişi daha dinlemektedir.

Ali, Zilha’yı Sineklidağ’da kalması için ikna etmeye çalışır. Hatta bununla da yetinmez ona bir sürpriz hazırlar. Fakat daha iyi bir hayat için tüm ümidini kaybeden Zilha’ya beklenmedik bir teklif gelir.
 

BÖLÜMLER