X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

15.Bölüm

Zilha yeni hali ile Sineklidağ’a geliyor. Kendisini gören herkese büyük şaşkınlık yaşatan Zilha, Keşanlı Ali ile de karşı karşıya geliyor. 
 
Zilha, yeni hali ve davranışları ile Ali’yi deli eder. Zilha’ya öfkelenen Ali, hırsını Çakal Rüstem’den çıkartır. Zilha’nın evinin tapusunu elinde tutan Çakal, güzellikle satmaya yanaşmayınca, Ali, onu zorla alıkoyar. Suzan ise ev işlerinde Hasibe’ye yardıma girişir. Fakat yardımdan çok zararı olunca mahallenin kadınlarına zarafet ve konuşma dersleri vermeye başlar. İdama mahkum edilen Sipsi ümidini yitirmişken imdadına Ali koşar. Hüseyin’in katil olduğunu kanıtlamak için ondan yardım ister. Sipsi de onu Gülsüm’e yönlendirir. Fakat parmaklıklar ardında olan Sipsi’nin tek ziyaretçisi Ali değildir. Hiç ummadığı biri daha onu ziyarete gelir. Ali, Sipsi’yi kurtarmak için Gülsüm’den yardım ister. Hüseyin’den kurtulmak isteyen Gülsüm onunla iş birliği yapmayı hemen kabul eder. Hüseyin’in talimatı ile mahalle çevresinde yine uyuşturucu satışı yapılır. Fakat bu kez kurban çocuklar olur. Teke Kazım’ın oğlu ne olduğunu bilmeden aldığı uyuşturucular yüzünden fenalaşır. Ali hemen onu hastaneye kaldırır ve bu işi yapanın peşine düşer. Zilha ise eski mahallesini ziyaret etmeye karar verir. Yeni hali ile mahalleye gelen Zilha büyük şaşkınlık yaratırken, Ali ile de karşı karşıya gelir.

BÖLÜMLER