X
X

Küçük Ağalığını gösterdi!

07.05.2014 Çarşamba 10:20 (Güncellendi: 08.11.2016 - 16:15)

Mehmetcan, okul başkanlığı seçimindeki hareketiyle alkışı haketti!

Kanal D’nin başrollerinde Birce Akalay, Sarp Levendoğlu, Zeki Alasya ve Emir Berke Zincidi’nin oynadıkları sevilen dizisi "Küçük Ağa"nın Salı akşamı ekrana gelen bölümü milyonları yine ekran başına kilitledi ve hem Tüm Kişiler’de hem de A/B Sosyo Ekonomik Statü’de birinci oldu.
 
Sevilen dizinin bu bölümü Tüm Kişiler’de yüzde 11.49 reyting ve yüzde 27.64 izlenme payı, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de de yüzde 12.74  reyting ve yüzde 30.79 izlenme payı ile yine günün en çok izlenen programı ve birincisi oldu.
 
Kanal D Salı günü ayrıca; Prime Time Tüm Kişiler’de yüzde 22.67 izlenme payı, Prime Time A/B SES’te yüzde 26.18 izlenme payı, Tüm Gün Tüm Kişiler’de yüzde 13.60 izlenme payı ve Tüm Gün A/B SES’te de yüzde 16.10 izlenme payı ile birinci oldu.
 
Küçük Ağa'nın 15. bölümünde; Mehmetcan'ın okul başkanlığı seçimi, geceye damgasını vurdu. Küçük yaşından beklenmeyecek olgunluklarıyla da izleyicinin beğenisini kazanan Mehmetcan, hırsla ve eksiksiz bir şekilde çalıştığı okul başkanlığı seçimi sonuçlanınca öyle bir şey yaptı ki...
 
Küçük Ağa 15. Bölümü izlemek için TIKLAYIN!
 
İşte Küçük Ağa'nın 15. bölümünden öne çıkan sahneler!
 
Mehmetcan'dan örnek davranış!
 

 
Sokakta kalp krizi geçiren bir kadını hastaneye yetiştiren Sinem'in hayatında yeni bir pencere mi açılıyor?
 

 
Başak'ın doğumgünü için başbaşa kalan Ali ve Başak arasında romantik dakikalar...
 

 
Mehmetcan'ın gönlünü almak için, Ali onu babalar ve oğulları bowling turnuvasına götürüyor.