X
X

Bir kadın kıskanırsa...

17.09.2014 Çarşamba 11:52 (Güncellendi: 08.11.2016 - 16:15)

107.jpg

107.jpg

"Küçük Ağa" günün en çok izlenen dizisi oldu
Kanal D'nin başrollerinde Birce Akalay, Sarp Levendoğlu, Zeki Alasya ve Emir Berke Zincidi'nin oynadıkları sevilen dizisi "Küçük Ağa"nın Salı akşamı ekrana gelen bölümü, milyonları ekran başına kilitledi ve yine günün en çok izlenen dizisi oldu.
Sevilen dizinin bu bölümü, Tüm Kişiler?de yüzde 6.62 reyting ve yüzde 17.77 izlenme payı, A/B Sosyo Ekonomik Statü'de de yüzde 5.94 reyting ve yüzde 16.56 izlenme payı ile günün en çok izlenen dizisi oldu ve yine zirvede yer aldı.
106.jpg

106.jpg

Başrollerini Birce Akalay, Sarp Levendoğlu, Emir Berke Zincidi ve Zeki Alasya'nın paylaştığı Küçük Ağa'nın 25. bölümüne, Sinem'in kıskançlık halleri damgasını vurdu.
İŞTE, KISKANÇLIK NÖBETLERİ!
İzlemek için TIKLAYIN!
105.jpg

105.jpg

Ali'yi, Ece'ye gelen güzel bakıcıdan kıskanan Sinem, ne yapacağını şaşırıyor.
İŞTE, VİDEO BURADA!
İzlemek için TIKLAYIN!
104.jpg

104.jpg

Küçük Ağa'da Sarp Levendoğlu'nun canlandırdığı Ali'nin tarafında ise durumlar farklıydı. Sinem'in yoğunluktan, kendine vakit ayırmadığı için isyan eden genç adam, bakın tepkisini hangi yöntemle dile getiriyor.
İŞTE, EN KOMİK İSYAN!
İzlemek için TIKLAYIN!
103.jpg

103.jpg

Ekranların sevilen ismi Emir Berke Zincidi, Küçük Ağa'da afacan ve bir o kadar da akıı küpü olan Mehmetcan'ı başarıyla canlandırıyor. Mehmetcan'ın, Küçük Ağa'nın 25. bölümündeki yeni hikayesi ise dedektiflik merakı oldu. Kendindeki bu yeteneği keşfeden Mehmetcan, Ali'nin başındaki derdi bakın nasıl çözüyor.
KARŞINIZDA SHERLOCK HOLMES MEHMETCAN!
İzlemek için TIKLAYIN!
102.jpg

102.jpg

Küçük Ağa'da haylazlıklar bitmiyor. Mehmetcan'ın kardeşi Ece, abisinin izinden gideceğe benziyor. Ece, hastanenin kreşindeyken ortadan kaybolunca hastanede panik yaşanıyor.
İŞTE, O VİDEO!
İzlemek için TIKLAYIN!
101.jpg

101.jpg

Küçük Ağa 25. bölümün sonlarında ise, asıl bombayı Maho patlatıyor. Gizemli iki kişi tarafından aranan Maho'nun başına devlet kuşu konuyor. Büyük amcası vefat edince, tüm mirasının kendisine kaldığını öğrenen Maho, Mehmet Ağa'ya resti çekerek mirasın peşinden gidiyor. Bakalım bu işin sonu nereye varacak?
MAHO'NUN ŞANSI DÖNDÜ MÜ?
İzlemek için TIKLAYIN!