X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

57.Bölüm

Sinanerler’i uçurumun eşiğinden döndürmesinden ardından, Güney zafer sarhoşluğu yaşıyor. Bu süreçte ise Banu’nun giderek bozulan psikolojisini fark edemiyor. Banu da kendini hatırlatmak için Cemre’yi  hedef olarak seçiyor.

Güney’in, Kuzey’i hayatından uzak tutmak için oynadığı kumar, kardeşinin gerçekleri anlamasıyla son bulur. Burak Çatalcalı’nın verdiği vekaletname sayesinde, Kuzey’i şirketten uzak tutmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Kuzey’i günler sonra ilk kez gördüğünde, Cemre için yeni yıl o an başlar. Kuzey’in Simay’dan boşanmasıyla hayallerine daha sıkı sarılan Cemre, Barış’la evliliğinin biteceği günü sabırsızlıkla beklemektedir. Cemre bu yılın, önlerine çıkan tüm engellere rağmen “aşkın yılı” olacağını hissetmektedir.

Sinanerler’i uçurumun eşiğinden döndürmesinden ardından, Güney zafer sarhoşudur. Bu süreçte Banu’nun giderek bozulan psikolojisini fark etmez.  Ama Banu kendini hatırlatmak için, bir hedef seçer; Cemre. Cemre’yle yalnız kalmanın bir yolunu bulur ve Cemre’yi tekneye davet eder, denize açılırlar. Cemre teknede yalnız olduklarını fark ettiğinde kıyıdan çok uzaktadırlar.

Kuzey her şeyden habersiz, Demet’le birlikte hastalanan Ali’nin annesini ziyaret etmek için Trabzon’a gitmiştir. Ali’nin doğup büyüdüğü evde Kuzey, yarasını daha derinleştirecek zor bir sınav verir.

Öte yandan, yıllarca çilesini çektiği kocasının hayatında hiç bir iz bırakmadığını, hatta Sami’nin yepyeni bir hayata adım atarak Aynur isimli bir kadınla evleneceğini öğrenen Handan, intikam almaya hazırdır. İçindeki yılların cam kırıklarıyla, hem Sami’nin hem Aynur’un canını kanırta kanırta acıtır.

Ne şirkette elde ettiği başarı, ne de Burak Çatalcalı’nın Ferhat cinayetinin bir numaralı şüphelisi olması, Güney’in rahat bir nefes almasını sağlamaz. Üstündeki baskı arttıkça, Güney farkında olmadan açıklar vermeye başlar. Artık Güney’in en büyük sırrının, sessiz kalmaya hiç de niyeti olmayan bir ortağı vardır.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR