X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

60.Bölüm izle

Sami Bey’in Aynur Hanım’la aralarındaki sorunları halletmesinin ardından, yeni ailesiyle Kuzey’i tanıştırma zamanı geliyor. Aile içinde yüzüklerin de takılacağı bugünde, Kuzey en yakınlarının ihanetiyle yaralanıyor.

Cemre, evliliğinin bitmesine az bir zaman kala, Barış’ın karanlık yüzüyle karşı karşıya kalır. Barış, Kuzey’i tehlikeye atmamak için Cemre’nin nelerden vazgeçeceğini sınamaktadır. Cemre yaşadığı işkencenin bitmesi için gün sayarken, Kuzey dışında sığınacağı kimse yoktur. Aralarındaki mesafelere rağmen, Kuzey’le bir araya gelmenin bir yolunu bulur. Bu aşk, Güney’den sonra Barış’ın da nefretinin hedefi olur. Öte yandan Zeynep, Kuzey’le karşı karşıya geldiğinde, içinde biriktirdiklerinin hesabını sorar. Zeynep yaşadıklarının intikamını almadan Cemre’yle Kuzey’in arasından çekilmeyecektir. Kuzey’in gerçek katil ortaya çıkana kadar peşinde olacağını anlayan Güney, bütün dikkatleri Barış’ın üstüne çeker. Burak Çatalcalı’nın iddialarını güçlendirmek için planlarını uygular.

Simay’ın Şeref’e, Mori Şevki’yi öldürdüğünü söylemesinin ardından, olay yerine giden polisler ilginç bir manzarayla karşılaşır. Öte yandan Şeref Komiser, Simay’ın peşindeki adamların Kuzey’le bağlantısını çözdüğünde, olaylar daha karışık bir hal alır. Kuzey’in başını belaya sokmamak için Şeref Komiser gizlice Simay’ı evinde misafir eder. Bu durum, Şeref’le Demet’in ilişkisinde de beklenmedik bir etki yaratır. Sami Bey’in Aynur Hanım’la aralarındaki sorunları halletmesinin ardından, yeni ailesiyle Kuzey’i tanıştırma zamanı gelir. Aile içinde yüzüklerin de takılacağı bugünde, Kuzey en yakınlarının ihanetiyle yaralanır.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR