X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

64.Bölüm

Sami Bey, yeni eşiyle birlikte aile ziyaretini gerçekleştirmek için yola çıkıyor. Cihan’ı da Kuzey’e emanet ediyorlar. Bu durumu Kuzey’e yaklaşmak için kullanan Zeynep’le Cemre arasındaki gerginlik ise daha da büyüyor.

Handan, yıllarca aynı yastığa baş koyduğu kocasının, bir başkasıyla evlendiğine, bunu gözleriyle görmeden inanmayacaktır. Handan’ın gelişiyle nikah salonu bir anda karışır.  Duruma müdahale eden Kuzey, annesini bu zor gününde yalnız bırakmaz. Handan’ın yaşadıklarına dair söylediklerinden etkilenen Kuzey de kendi hayatının muhasebesini yapacaktır.

Sami Bey, yeni eşiyle birlikte aile ziyaretini gerçekleştirmek için yola çıkar. Cihan, Kuzey’e emanettir. Bu durumu Kuzey’e yaklaşmak için kullanan Zeynep’le Cemre arasındaki gerginlik daha da büyür.

Sevgililer Günü’nde Melda’yla baş başa olmak isteyen Güney’in planı, Banu’nun sürpriziyle bozulur. Ebru’yla karşı karşıya gelen Güney’i bundan sonra zor günler beklemektedir.

Sami Bey’in daha evliliğinin ilk gününde başlayan sorunlar gelecek zor günlerin habercisidir.

Cemre’yi, Barış’ın prangasından kurtarmak isteyen Gülten çözüm yolları aramaktadır. Gülten’in çaresizliğine şahit olan Kuzey, Cemre’nin elini kolunu bağlayan anlaşmayı öğrenir.  Barış’tan bunun hesabını sormak için harekete geçer ancak, Cemre’nin imzası, bir adım bile atmasına engeldir. Öte yandan, “Ferhat’ın katili” olduğunu iddia eden Mirza Çeltik dosyasındaki son gelişmeler, Şeref’le Kuzey’i günler sonra karşı karşıya getirir.

Cemre’nin Barış’tan kurtulmasını sağlayacak çıkış bileti Zeynep’in eline geçtiği gece,  Kuzey’le Cemre arasında yaşananların faturası ağır olacaktır.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR