X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

66.Bölüm izle

Elinde suç aletiyle yakalanan Cemre, çıkarıldığı ilk mahkemede tutuklanıyor.

Olay gecesi, elinde suç aletiyle yakalanan Cemre yaşananların tek sorumlusu olarak polisler tarafından gözaltına alınır. Gülten ve Kuzey, gece yarısı olayı öğrendiklerinde büyük bir şok yaşarlar. Olanlara inanamazlar. Ancak bir felaketle sonuçlanan o gecede, gerçekte neler yaşandığını Cemre bile açıklayamamaktadır. Sadece misafir köşkünde “üçüncü bir kişi”nin varlığından emindir. Kuzey ipuçlarının peşine düşer ama sadece Güney, Cemre’nin bahsettiği “O kişiye” herkesten önce ulaşır. Ebru Sinaner hem üzgün, hem de çok öfkelidir. Artık ailesine zarar veren herkes cezasını çekecektir. Güney, Cemre’den sonra sıranın kendine geleceğini anlar. Yerini garantiye almak için yeni şeyler düşünmeye başlar. Cemre çıkarıldığı ilk mahkemede tutuklanır. Kuzey’le Gülten yıkılır.

Kardeşinin ne kadar acı çektiğini bilen Güney, Kuzey’in karşısına en zayıf anında çıkar. Bu sefer planı çok farklıdır. İki kardeş arasındaki yüzleşme, Kuzey’le Cemre’nin kaderini tamamen değiştirir. Kuzey, Cemre’nin masumiyetini ispatlamaya çalışırken, bir yandan da onu görmenin yollarını aramaktadır. Sonunda Kuzey’in çabaları sonuç verir. Hapishanede görüş için özel izin alınır. Cemre parmaklıklar arkasında bu görüşmenin heyecanıyla beklemektedir. Kuzey’le Cemre günler sonra ilk kez, görüş odasında karşı karşıya gelirler.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR