Gliko tarifi / Mutfağım / Program / Haberler / Kanal D / İzle

HABERLER

selector
TÜM DİZİLER
  • Güllerin Savaşı
  • Kurtlar Vadisi Pusu
  • Ulan İstanbul
  • Ankara'nın Dikmen'i
  • Arka Sokaklar
  • Galip Derviş
  • Güneşi Beklerken
  • Küçük Ağa
  • Paşa Gönlüm
TÜM PROGRAMLAR
  • Alabora
  • Sahurdan Kalplere
  • Çarkıfelek
  • Şansa Davet
  • 112 Acil
  • Canlı Canlı
  • Canlı Para
  • Takip
  • Arkadaşım Hoşgeldin
  • Pazar Gezmesi
  • Beyaz Show
  • Doktorum
  • Evim Şahane
  • Ben Bilmem Eşim Bilir
  • Mutfağım
  • Ana Haber Bülteni
  • Günaydın
  • 32. Gün
  • Abbas Güçlü ile Genç Bakış
TÜM HABERLER
  • "Oyuncu Video" Yayında
    oyuncu.com, ‘oyuncu video’ portalını, kullanıcılarına sundu.
  • Ulan İstanbul tüm bölümler
  • Acı Biber oyunu iPhone'da
  • Güllerin Savaşı tüm bölümler
  • Trendy Kent ile kendi şehrini kur
GÜNÜN EN ÇOK İZLENEN VİDEOLARI
TÜM VİDEOLAR
  • Ana Haber Bülteni
    23.07.2014 / Kanal D Ana Haber Bülteni
    (01 kez izlendi!)
  • Alabora
    Yarışmacılara büyük sürpriz!
    (735 kez izlendi!)
  • Sahurdan Kalplere
    27.Bölüm
    (296 kez izlendi!)
  • Çarkıfelek
    Nazara karşı birebir!
    (595 kez izlendi!)
  • Ulan İstanbul
    6.Bölüm Fragmanı
    (224.852 kez izlendi!)
  • Canlı Canlı
    1. Bölüm Fragmanı
    (2.547 kez izlendi!)
  • Güllerin Savaşı
    En romantik evlenme teklifi !
    (23.201 kez izlendi!)
  • Güllerin Savaşı
    Gülfem aşkına karşılık buluyor mu ?
    (3.798 kez izlendi!)
  • Çarkıfelek
    Büyük finalde büyük şok!
    (279 kez izlendi!)
  • Güllerin Savaşı
    Özür dileyeceksin !
    (765 kez izlendi!)
112 Acil
GÜLLERİN SAVAŞI
  • site haritası
Sezon
Arası
  • YEMEK TARİFLERİ
  • VİDEOLAR
  • FOTOĞRAFLAR
  • HABERLER
  • ÖZETLER
HABERLER
TANITIMLAR
Gliko tarifi
Gliko tarifi
  • A
  • A
Erzurum'un yöresel tatlarından Gliko tarifi, Mutfağım programında...
Malzemeler:
3 ½ su bardağı bulgur
Aldığı kadar un (3 yemek kaşığı un)
 
Üzeri için:
Yoğurt
3 diş sarımsak
Tereyağı
 
Yapılışı:
Bir tencereye 3,5  su bardağı bulgur alınır. Bulgur yıkanır ve fazla suyu dökülür. Bir tatlı kaşığı tuzun ardından bulgurun üstü kapatılır. Tencereye bir tatlı kaşığı daha tuz serperek kapağı kapatılır ve pişmeye bırakılır. Bir yandan sarımsaklı yoğurt hazırlanır. Suyunu tamamen çekip yumuşayan bulgurlara 3 yemek kaşığı kadar un serpilir ve köfte harcı karıştırılır. Bulgur ve un  iyice özleştirilir. Parmak şeklinde yuvarlanan bulgur köfteleri  bir kaba dizilir ve kurumamaları için üzeri kapatılır. Glikonun üzerine sarımsaklı yoğurdu ve tavada kızdırılan tereyağı gezdirilerek servis edilir.
 
  • Alabora
    Cuma
    21:30
  • 112 Acil
    Bu Akşam
    21:45
  • Ulan İstanbul
    Pazartesi
    21:30
  • Canlı Canlı
    Ağustos
  • Kurtlar Vadisi
    Eylül'de
  • Güllerin Savaşı
    Salı
    21:00
  • Çarkıfelek
    Bu Akşam
    20:00
  • Güneşi Beklerken
    Pazar
    20:00
Yükleniyor!