Gliko tarifi / Mutfağım / Program / Haberler / Kanal D / İzle

HABERLER

selector
TÜM DİZİLER
  • Paşa Gönlüm
  • Ankara'nın Dikmen'i
  • Arka Sokaklar
  • Çalıkuşu
  • Galip Derviş
  • Güneşi Beklerken
  • Küçük Ağa
  • Yalan Dünya
TÜM PROGRAMLAR
  • Takip
  • Canlı Para
  • Arkadaşım Hoşgeldin
  • Pazar Gezmesi
  • Kaynana Gelin Seda'ya Gelin
  • Beyaz Show
  • Doktorum
  • Evim Şahane
  • Ben Bilmem Eşim Bilir
  • Mutfağım
  • Ana Haber Bülteni
  • Günaydın
  • 32. Gün
  • Abbas Güçlü ile Genç Bakış
  • Magazin D
  • Bana Her Şey Yakışır
  • Baba Haber Bülteni
  • İyi Beslen Mutlu Yaşa
TÜM HABERLER
  • "Oyuncu Video" Yayında
    oyuncu.com, ‘oyuncu video’ portalını, kullanıcılarına sundu.
  • Ankara'nın Dikmen'i 6. bölüm yayında!
  • Acı Biber oyunu iPhone'da
  • Paşa Gönlüm, yakında Kanal D'de
  • Trendy Kent ile kendi şehrini kur
GÜNÜN EN ÇOK İZLENEN VİDEOLARI
TÜM VİDEOLAR
  • Ana Haber Bülteni
    23.04.2014 / Kanal D Ana Haber Bülteni
    (2.110 kez izlendi!)
  • Koca Kafalar Baba Haber Bülteni
    23.04.2014 Koca Kafalar Baba Haber Bülteni
    (430 kez izlendi!)
  • Evim Şahane
    23.04.2014 / Evim Şahane
    (1.461 kez izlendi!)
  • Beyaz Show
    25 Nisan Cuma Fragman
    (6.538 kez izlendi!)
  • Ankara'nın Dikmen'i
    Tilbe yerlerde!
    (1.832 kez izlendi!)
  • Ankara'nın Dikmen'i
    Kökü Sende Değil mi?
    (349 kez izlendi!)
  • Ankara'nın Dikmen'i
    Mertliğin kitabını yazdı!
    (468 kez izlendi!)
  • Ankara'nın Dikmen'i
    7.Bölüm
    (35.088 kez izlendi!)
  • Evim Şahane
    24 Nisan Perşembe Fragman
    (1.785 kez izlendi!)
  • Mutfağım
    23.04.2014 / Mutfağım
    (3.338 kez izlendi!)
TAKİP
PAŞA GÖNLÜM
  • site haritası
Hafta İçi Her Gün
11:00
  • YEMEK TARİFLERİ
  • VİDEOLAR
  • FOTOĞRAFLAR
  • HABERLER
  • ÖZETLER
HABERLER
TANITIMLAR
Gliko tarifi
Gliko tarifi
  • A
  • A
Erzurum'un yöresel tatlarından Gliko tarifi, Mutfağım programında...
Malzemeler:
3 ½ su bardağı bulgur
Aldığı kadar un (3 yemek kaşığı un)
 
Üzeri için:
Yoğurt
3 diş sarımsak
Tereyağı
 
Yapılışı:
Bir tencereye 3,5  su bardağı bulgur alınır. Bulgur yıkanır ve fazla suyu dökülür. Bir tatlı kaşığı tuzun ardından bulgurun üstü kapatılır. Tencereye bir tatlı kaşığı daha tuz serperek kapağı kapatılır ve pişmeye bırakılır. Bir yandan sarımsaklı yoğurt hazırlanır. Suyunu tamamen çekip yumuşayan bulgurlara 3 yemek kaşığı kadar un serpilir ve köfte harcı karıştırılır. Bulgur ve un  iyice özleştirilir. Parmak şeklinde yuvarlanan bulgur köfteleri  bir kaba dizilir ve kurumamaları için üzeri kapatılır. Glikonun üzerine sarımsaklı yoğurdu ve tavada kızdırılan tereyağı gezdirilerek servis edilir.
 
  • Canlı Para
    Pazartesi
    23:00
  • Takip
    Çarşamba
    23:00
  • Ankara'nın Dikmen'i
    Çarşamba
    20:00
  • Paşa Gönlüm
    Bu Akşam
    20:00
  • Küçük Ağa
    Salı
    20:00
  • Çalıkuşu
    Cumartesi
    23:00
  • Arkadaşım Hoşgeldin
    Perşembe
    22:30
  • Yalan Dünya
    Cuma
    20:00
  • Arka Sokaklar
    Cumartesi
    20:00
  • Galip Derviş
    Pazar
    23:00
  • Güneşi Beklerken
    Pazar
    20:00
Yükleniyor!