Gliko tarifi / Mutfağım / Program / Haberler / Kanal D / İzle

HABERLER

selector
TÜM PROGRAMLAR
  • Yeni Sezon
  • Cümbür Cemaat
  • Özledim Seni
  • Şansa Davet
  • Çarkıfelek
  • 112 Acil
  • Arkadaşım Hoşgeldin
  • Beyaz Show
  • Canlı Para
  • Takip
  • Pazar Gezmesi
  • Ana Haber Bülteni
  • Abbas Güçlü ile Genç Bakış
  • Ben Bilmem Eşim Bilir
  • Baba Haber Bülteni
  • Evim Şahane
  • Günaydın
  • Mutfağım
TÜM HABERLER
  • "Oyuncu Video" Yayında
    oyuncu.com, ‘oyuncu video’ portalını, kullanıcılarına sundu.
  • Ulan İstanbul tüm bölümler
  • Acı Biber oyunu iPhone'da
  • Güllerin Savaşı tüm bölümler
  • Trendy Kent ile kendi şehrini kur
GÜNÜN EN ÇOK İZLENEN VİDEOLARI
TÜM VİDEOLAR
  • Ana Haber Bülteni
    01.09.2014 / Kanal D Ana Haber Bülteni
    (437 kez izlendi!)
  • Koca Kafalar Baba Haber Bülteni
    01.09.2014 Koca Kafalar Baba Haber Bülteni
    (93 kez izlendi!)
  • Ulan İstanbul
    Bana bakma, beni gör !
    (17.822 kez izlendi!)
  • Ulan İstanbul
    Karlosun başı dertte !
    (784 kez izlendi!)
  • Ulan İstanbul
    Derya, benimle evlenir misin?
    (1.182 kez izlendi!)
  • Ulan İstanbul
    Çeteye yeni eleman geliyor !
    (632 kez izlendi!)
  • Ulan İstanbul
    Yaren ve Karlos tekrar sahnede !
    (5.424 kez izlendi!)
  • Ulan İstanbul
    11.Bölüm
    (127.450 kez izlendi!)
  • Poyraz Karayel
    1. Bölüm Fragmanı
    (6.369 kez izlendi!)
  • Urfalıyam Ezelden
    1. Bölüm Fragmanı
    (6.631 kez izlendi!)
BENİM ADIM GÜLTEPE
ŞANSA DAVET
  • site haritası
Sezon
Arası
  • YEMEK TARİFLERİ
  • VİDEOLAR
  • FOTOĞRAFLAR
  • HABERLER
  • ÖZETLER
HABERLER
TANITIMLAR
Gliko tarifi
Gliko tarifi
  • A
  • A
Erzurum'un yöresel tatlarından Gliko tarifi, Mutfağım programında...
Malzemeler:
3 ½ su bardağı bulgur
Aldığı kadar un (3 yemek kaşığı un)
 
Üzeri için:
Yoğurt
3 diş sarımsak
Tereyağı
 
Yapılışı:
Bir tencereye 3,5  su bardağı bulgur alınır. Bulgur yıkanır ve fazla suyu dökülür. Bir tatlı kaşığı tuzun ardından bulgurun üstü kapatılır. Tencereye bir tatlı kaşığı daha tuz serperek kapağı kapatılır ve pişmeye bırakılır. Bir yandan sarımsaklı yoğurt hazırlanır. Suyunu tamamen çekip yumuşayan bulgurlara 3 yemek kaşığı kadar un serpilir ve köfte harcı karıştırılır. Bulgur ve un  iyice özleştirilir. Parmak şeklinde yuvarlanan bulgur köfteleri  bir kaba dizilir ve kurumamaları için üzeri kapatılır. Glikonun üzerine sarımsaklı yoğurdu ve tavada kızdırılan tereyağı gezdirilerek servis edilir.
 
  • Yeni Sezon
  • Benim Adım Gültepe
    Çarşamba
    20:00
  • Bana Artık Hicran De
    Eylül'de
  • Poyraz Karayel
    Eylül'de
  • Urfalıyam Ezelden
    Eylül'de
  • Kurtlar Vadisi Pusu
    Eylül'de
  • Ulan İstanbul
    Pazartesi
    20:00
  • Alın Yazım
    Hafta içi
    10:00
  • Güllerin Savaşı
    Salı
    20:00
  • Şansa Davet
    Salı
    23:15
  • Cümbür Cemaat
    Eylül'de
  • Özledim Seni
    Pazartesi
    11:00
  • Arka Sokaklar
    Eylül'de
Yükleniyor!