Gliko tarifi / Mutfağım / Program / Haberler / Kanal D / İzle

HABERLER

selector
TÜM DİZİLER
  • Güllerin Savaşı
  • Kurtlar Vadisi Pusu
  • Anasının Oğlu
  • Ulan İstanbul
  • Ankara'nın Dikmen'i
  • Arka Sokaklar
  • Galip Derviş
  • Güneşi Beklerken
  • Küçük Ağa
TÜM PROGRAMLAR
  • Alabora
  • Sahurdan Kalplere
  • Çarkıfelek
  • Şansa Davet
  • 112 Acil
  • Canlı Canlı
  • Canlı Para
  • Takip
  • Arkadaşım Hoşgeldin
  • Pazar Gezmesi
  • Beyaz Show
  • Doktorum
  • Evim Şahane
  • Ben Bilmem Eşim Bilir
  • Mutfağım
  • Ana Haber Bülteni
  • Günaydın
  • Abbas Güçlü ile Genç Bakış
  • Magazin D
TÜM HABERLER
  • "Oyuncu Video" Yayında
    oyuncu.com, ‘oyuncu video’ portalını, kullanıcılarına sundu.
  • Ulan İstanbul tüm bölümler
  • Acı Biber oyunu iPhone'da
  • Güllerin Savaşı tüm bölümler
  • Trendy Kent ile kendi şehrini kur
GÜNÜN EN ÇOK İZLENEN VİDEOLARI
TÜM VİDEOLAR
  • Çarkıfelek
    35. Bölüm
    (174 kez izlendi!)
  • Çarkıfelek
    Yeşil mi, mavi mi?
    (259 kez izlendi!)
  • Çarkıfelek
    Heyecan dorukta!
    (29 kez izlendi!)
  • Çarkıfelek
    Tüm kadın şoförler adına...
    (50 kez izlendi!)
  • Çarkıfelek
    Büyük jest!
    (47 kez izlendi!)
  • Çarkıfelek
    Bebek kısmetiyle gelir
    (48 kez izlendi!)
  • Çarkıfelek
    Çarkıfelek te gün coşkusu
    (27 kez izlendi!)
  • Çarkıfelek
    Tahmin edebilecek mi?
    (87 kez izlendi!)
  • Çarkıfelek
    Heyecanlı bekleyiş...
    (32 kez izlendi!)
  • Çarkıfelek
    Hiç puanı yok !
    (56 kez izlendi!)
Canlı Canlı
ANASININ OĞLU
  • site haritası
Sezon
Arası
  • YEMEK TARİFLERİ
  • VİDEOLAR
  • FOTOĞRAFLAR
  • HABERLER
  • ÖZETLER
HABERLER
TANITIMLAR
Gliko tarifi
Gliko tarifi
  • A
  • A
Erzurum'un yöresel tatlarından Gliko tarifi, Mutfağım programında...
Malzemeler:
3 ½ su bardağı bulgur
Aldığı kadar un (3 yemek kaşığı un)
 
Üzeri için:
Yoğurt
3 diş sarımsak
Tereyağı
 
Yapılışı:
Bir tencereye 3,5  su bardağı bulgur alınır. Bulgur yıkanır ve fazla suyu dökülür. Bir tatlı kaşığı tuzun ardından bulgurun üstü kapatılır. Tencereye bir tatlı kaşığı daha tuz serperek kapağı kapatılır ve pişmeye bırakılır. Bir yandan sarımsaklı yoğurt hazırlanır. Suyunu tamamen çekip yumuşayan bulgurlara 3 yemek kaşığı kadar un serpilir ve köfte harcı karıştırılır. Bulgur ve un  iyice özleştirilir. Parmak şeklinde yuvarlanan bulgur köfteleri  bir kaba dizilir ve kurumamaları için üzeri kapatılır. Glikonun üzerine sarımsaklı yoğurdu ve tavada kızdırılan tereyağı gezdirilerek servis edilir.
 
  • Alabora
    Cuma
    21:30
  • 112 Acil
    Perşembe
    23:15
  • Ulan İstanbul
    Pazartesi
    20:00
  • Canlı Canlı
    6 Ağustos
    21:45
  • Kurtlar Vadisi
    Eylül'de
  • Anasının Oğlu
    8 Ağustos
    20:00
  • Güllerin Savaşı
    Salı
    21:00
  • Çarkıfelek
    Bu Akşam
    20:00
Yükleniyor!